Magazin > VIP
2819 ogledov

Ta prizor bi bil za Stallona skoraj usoden

Rocky IV. Profimedia
Ste vedeli, v kakšni nevarnosti je bilo življenje igralca Sylvestra Stallona?

Da se igralci med snemanji mnogokrat prostovoljno spravljajo v nevarnost, ni nič novega. Med tistimi, ki nevarne prizore radi posnamejo kar sami, je tudi Sylvester Stallone, ki je razkril, da je bilo njegovo življenje med snemanjem četrtega dela filma o boksarju Rockyju v nevarnosti.

Snemanje boksarskega dvoboja med Rockyjem in Ivanom Dargom, ki ga je igral Dolph Lundgren, je bilo tako intenzivno, da je prišlo do poškodbe. Lundgren je Slya namreč pomotoma zadel. "Prvi krog, ko me je nokavtiral, to je bila resnica. Razbil me je, v tistem trenutku še nisem nič čutil, ponoči pa mi je zateklo srce. Poškodoval je perikard – kot v prometni nesreči, ko prsni koš udari ob volan. Moj tlak se je dvignil na 260. Mislili so, da se bom pogovarjal z angeli.“

Medtem ko bi marsikdo po taki izkušnji prekinil snemanje, je Sly stisnil zobe in končal delo. Ta film je namreč tudi režiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.