Magazin > VIP
6350 ogledov

Sylvester Stallone moral kar 30-krat pod nož

Sylvester Stallone EPA
Vse za kariero ...

Hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone za svoj uspeh ni le garal, ampak celo tvegal svoje življenje. Danes 75-letnega zvezdnika poznamo predvsem iz akcijskih filmov, kot sta Rocky in Rambo, v katerih je tudi nevarne prizore posnel sam. Njegovo telo je danes polno brazgotin, ki ga spominjajo na mnogokrat tudi zelo resne poškodbe, zaradi katerih je moral večkrat pod nož. Zlomi, opekline, počena rebra ... Sly bi poškodbe lahko našteval in našteval. V pogovoru za Bild je omenil le najhujše. "Petkrat sem bil operiran na hrbtu. Imel sem težave s hrbtenico, ramo, kolenom. Čez vsa ta leta sem prestal 30 operacij," je povedal in se pošalil, da danes zasleduje le en cilj - izogniti se novim poškodbam. 

Najbolj nevarno je bilo snemanja Rocky IV. Snemanje boksarskega dvoboja med Rockyjem in Ivanom Dragom, ki ga je igral Dolph Lundgren, je bilo tako intenzivno, da je Lundgren Slya pomotoma zadel. "Prvi krog, ko me je nokavtiral, to je bila resnica. Razbil me je, v tistem trenutku še nisem nič čutil, ponoči pa mi je zateklo srce. Poškodoval je perikard – kot v prometni nesreči, ko prsni koš udari ob volan. Moj tlak se je dvignil na 260. Mislili so, da se bom pogovarjal z angeli.“

Igralec danes živi mirno družinsko življenje in se ukvarja s slikarstvom. Za fit telo pa poskrbi s pilatesom in razteznimi vajami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.