Magazin > VIP
12085 ogledov

Sylvester Stallone s to fotografijo sprožil ugibanja o ženi

Sylvester Stallone EPA
En mesec po tem, ko je vložila ločitvene papirje, že spremenila svojo odločitev.

19. avgusta je soproga Sylvestra Stallona presenetila s potezo, ko je po 25-ih letih zakona vložila ločitvene papirje. Jennifer Flavin je kot razlog za razpad zakona pred dobrim mesecem navedla tudi to, da je soprog brezglavo zapravljal skupno premoženje. Iz tega razloga bi morala po njenem mnenju prejeti večji del poravnave. Na te obtožbe se je Sly tudi odzval. "Mož ni namerno razsipaval, izčrpaval in/ali zapravljal zakonskega premoženja," je igralčev odvetnik Jeffrey Fisher zapisal v sodnih dokumentih. 

Tako Sly kot Jen sta se sicer strinjala, da je njunega zakona nepreklicno konec, a očitno sta si hitro premislila. Kot poroča Page Six naj bi se prejšnji teden srečala v skupnem domu, kjer sta se pogovorila in menda tudi razrešila spore, zaradi česar sta oba zelo vesela. Par je v zvezi sicer že 30 let, v zakonu pa so se jima rodile tri hčerke. Sly je prejšnji teden na Instagramu tudi že objavil starejše foto spomine z ženo in ob njih zapisal: "Čudovito." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice