Magazin > VIP
12836 ogledov

Nič ne bo z mirno ločitvijo, Stallone se je le odzval na ženine očitke!

sly stallone, jennifer Flavin Profimedia
Sly pravi, da žena laže ...

Pred nekaj dnevi je kot strela z jasnega udarila vest, da se hollywoodski zvezdnik Sylvester Stallone po 25 letih ločuje od nekdanje manekenke Jennifer Flavin

Flavin je bila tista, ki je na Floridi, kjer ima par 35 milijonov dolarjev vredno vilo ob morju, vložila ločitvene dokumente, kot razlog za razpad zakona pa je navedla tudi to, da je soprog brezglavo zapravljal skupno premoženje. Iz tega razloga bi morala po njenem mnenju prejeti večji del poravnave.

Na te obtožbe se je Sly sedaj odzval. "Mož ni namerno razsipaval, izčrpaval in/ali zapravljal zakonskega premoženja," je igralčev odvetnik Jeffrey Fisher zapisal v sodnih dokumentih, vloženih v ponedeljek. Tako Sly kot Jen se sicer strinjata, da je njunega zakona nepreklicno konec. 

Slyjevo premoženje je ocenjeno na 400 milijonov dolarjev. Če par nima predporočne pogodbe, bo Flavin dobila polovico njegovega premoženja. 

Par je očitno imel že nekaj časa težave, pika na i pa naj bi bil spor zaradi novega psa. Več o tem TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.