Magazin > VIP
3827 ogledov

Stallona ločitev šokirala, to o ženi pravi danes ...

Jennifer Flavin Sylvester Stallone FameFlynet/Žurnal24
Komentiral govorice, da je bil za ločitev kriv rotvajler.

Sylvester Stallone je zavrnil namigovanja, da se je njegov 25-letni zakon končal zaradi spora okoli rotvajlerja Dwighta. Več o tem TUKAJ

"Najin zakon se ni končal zaradi tako banalnega spora," je povedal zvezdnik, a priznal, da sta imela z ženo različne poglede na oskrbo psa, saj živijo na dveh lokacijah, poleg tega pa veliko potujejo.

Ločitvene dokumente je vložila Jennfer Flavin, mama Slyjevih treh hčera. "Žalostna sem, da sem po 25 letih zakona vložila ločitev od moža Sylvestra Stallona. Čeprav ne bova več poročena, bom za vedno cenila najino več kot 30-let trajajočo zvezo. Vem tudi, da bova oba ostala predana najinim čudovitim hčerkam," je za People povedala Flavin.

Igralca naj bi ženina poteza presenetila. "Jennifer zelo spoštujem. Vedno jo bom ljubil. Je neverjetna ženska in najbolj prijazna oseba, ki sem jo kdaj koli srečal," je zvezdnik o ženi povedal medijem, še prej pa je izjavil, da se bodo s spremembami soočali prijateljsko in v zasebnosti.

Da je zakon v krizi, se je govorilo že nekaj dni pred uradno potrditvijo. Sly je namreč tetovažo ženinega obraza prekril s tetovažo psa. Igralec še vedno vztraja, da je želel staro tetovažo osvežiti, a se je zalomilo, zato so jo morali prekriti. Dodal je še, da ima še eno tetovažo žene, in sicer na hrbtu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.