Magazin > VIP
7215 ogledov

To je najbolj ganljiva zgodba o Sylvestru Stallonu

stallone
1/6
Pripravite robčke.

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da akcijski igralec Sylvester Stallone za 3,3, milijone dolarjev prodaja svojo božansko vilo v mestu La Quinta v Kaliforniji. Hiša, ki jo je za 4,5 milijona kupil leta 2010, ima štiri spalnice in 4 kopalnice. Fotografije si lahko ogledate v galeriji.

Da si bo nekoč lahko privoščil takšno razkošje, si verjetno v mladih letih še predstavljati ni upal, četudi je začel že zgodaj sanjati o igralski karieri.

Ko je bil star 26 let, je bil reven kot cerkvena miš. "Imel sem dvoje hlač, ki so mi bile komajda prav, čevlje z luknjo, v katerih so bile sanje o uspehu tako daleč kot sonce. A imel sem psa, Butkusa, ki je bil moj najboljši prijatelj, moj zaupnik, ki se je vedno smejal mojim šalam in prenašal mojo slabo voljo,“ je pred časom povedal igralec in delil ganljivo zgodbo o Butkusu.

Leto 1971 je bilo zanj izjemno težko. "Oba sva bila suha, lačna in živela sva v luknji nad avtobusno postajo. Ko so se stvari še dodatno poslabšale, sem ga pred neko trgovino prodal za 40 dolarjev, saj si nisem mogel več privoščiti hrane.“ Na srečo pa je Stallone vztrajal pri svojih sanjal in ni obupal. Napisal je scenarij za film Rocky in po več poskusil le našel producenta, ki se je strinjal z njegovim pogojem, da želi sam upodobiti glavnega junaka. "Nato pa se je zgodil sodobni čudež in prodal sem scenarij. Psa sem spet odkupil, a novi lastnik je vedel, da sem obupam, zato je ceno dvignil na 15 tisoč dolarjev. Vreden je bil vsakega centa.“

Film je bil nagrajen z oskarjem, Butkus je v prvih dveh delih dobil celo vlogo. Umrl je leta 1981.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.