Magazin > VIP
24029 ogledov

Ta ločitev je bila veliko presenečenje za vse, a očitno sta si le premislila

Sylvester Stallone
1/6
Profimedia
Spet zaljubljena ...

19. avgusta lani je soproga Sylvestra Stallona presenetila s potezo, ko je po 25 letih zakona vložila ločitvene papirje. Jennifer Flavin je kot razlog za razpad zakona pred dobrim mesecem navedla tudi to, da je soprog brezglavo zapravljal skupno premoženje. Iz tega razloga bi morala po njenem mnenju prejeti večji del poravnave. Na te obtožbe se je Sly tudi odzval. "Mož ni namerno razsipaval, izčrpaval in/ali zapravljal zakonskega premoženja," je igralčev odvetnik Jeffrey Fisher zapisal v sodnih dokumentih. 

Tako Sly kot Jen sta se sicer strinjala, da je njunega zakona nepreklicno konec, a očitno sta si že en mesec kasneje premislila. Kot poroča Page Six naj bi se prejšnji teden srečala v skupnem domu, kjer sta se pogovorila in menda tudi razrešila spore, zaradi česar sta oba zelo vesela. Par je v zvezi sicer že 30 let, v zakonu pa so se jima rodile tri hčerke. Sly je prejšnji teden na Instagramu tudi že objavil starejše foto spomine z ženo in ob njih zapisal: "Čudovito." 

Da sta res našla skupni jezik in rešila nesoglasja pa dokazujejo najnovejše fotografije s Sardinije, ker letos dopustuje ogromno svetovnih zvezdnikov. Sylvester in soproga sta videti še bolj zaljubljena kot prej, igralec pa kar ne more umakniti rok s svoje vroče žene. Dokazi v galeriji ... 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Interceptor 19:08 22.julij 2023.

    Ne more umakniti rok iz umetnih joškov???

Sorodne novice