Magazin > Odnosi in prosti čas
12476 ogledov

Ta znamenja letos čaka ljubezenska sreča

družina, otroci, ljubezen, ženska, služba, sestanek Profimedia
Ste med srečneži?

Ljudi že od nekdaj zanima, kaj jim prinaša prihodnost. S tem se ukvarja tudi astrologija in astrologi imajo še zlasti v začetku leta veliko dela. Letni horoskop AstroTwins se je osredotočal na ljubezensko področje. Veliko sreče in romantike napovedujejo tem znamenjem!

Največ sreče bodo imeli škorpijoni! Za to se lahko zahvalijo Uranu in Jupitru, ki se bosta gibala v biku in skozi njihovo sedmo hišo, in to do 25. maja. Možnosti za novo resno zvezo bodo takrat največje. Nato se bo Jupiter pomaknil v hišo intime in erotike - v osmo hišo. Zadeve bodo postale vroče ...

Leto vas bo prisililo v drugačne pristope, kar se ljubezni tiče. Vaše ljubezensko življenje bo bolj uravnovešeno, spontano, odprti boste za eksperimentiranje. "Zveze bodo še zlasti v prvi polovici leta postale bolj resne in spremembe vas ne bodo strašile."

Najboljši dnevni za ljubezen: 18. maj, 17. september, 15. oktober

Dobro sicer kaže tudi bikom, piše B92. Tisti, ki so že v zvezi, bodo odnos utrdili, samski pa bodo ljubezen končno našli. Tvegajte in pokažite, česa si želite. Vesolje bo menda na vaši strani.

Rakom se bo zdelo, da leto 2024 ne bo njihovo leto, a se motijo. Tudi njim bodo ljubezenske zvezde naklonjene. Ne izogibajte se družbi in izkoristite svoj šarm. 

Tudi kozorogom kaže zelo dobro. Drugim bodo namreč z veseljem pokazali svojo karizmo. Tako kot tudi ljudje, ki so rojeni v znamenju rib. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.