Magazin > VIP
28931 ogledov

Videti je, da se je razšel še zadnji par Poroke na prvi pogled!

poroka na prvi pogled Planet TV
Pa tako dobro je kazalo.

Damirja in Anito smo spremljali v drugi sezoni šova Poroki na prvi pogled, v kateri sta se poročila, potem pa nenadoma odločila, da zapustita šov. Anita je takrat povedala, da obožuje naravo, Damir pa se je opredelil kot bolj mestni človek.

Če smo mislili, da je to razlog, da sta šla narazen, smo se ušteli, saj sta po šovu vstopila v zvezo. "Po odhodu iz šova sva bila vsak zase, nato pa sva počasi pristala skupaj. Trenutno sva skupaj, zaljubljena, srečna, vesela," je preko video klica v zadnji oddaji povedala Anita in dodala: "V zvezo je treba veliko vložiti. Treba je veliko delati, se prilagajati. Če sta oba za to in se trudita, na koncu ljubezen zmaga."

Ljubezen pa očitno ni trajala dolgo. Nedavno nazaj so se tekmovalci Anna, Vlasta, Maša, Aleš ter Anita družili v enem izmed znanih ljubljanskih lokalov in na družbenem omrežju objavili fotografijo, pod katero so zapisali "ločenci 2. sezone". To pa še ni vse. Eden od bivših tekmovalcev šova nam je zaupal, da jima v zvezi naj ne bi šlo najbolje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1