Magazin > VIP
54833 ogledov

Poroka na 1. pogled: Pred kamero sta se razšla, sedaj pa?

poroka na prvi pogled Planet TV
Ta par naj bi bil v resničnem življenju, kljub odhodu iz šova, še vedno skupaj.

Pretekli teden sta se v šovu Poroka na prvi pogled Damir in Anita odločila, da ne nadaljujeta skupne poti. Strokovnjaki so poudarili, da jim je žal, da se je tako končalo, saj sta delovala kot usklajen par in sta se dobro razumela. Razlog za konec pa so videli v tem, da je Damir mestni človek, Anita pa si želi življenja v naravi. To sicer ni čisto res. Damir je v šovu namreč povedal, da ga je Anita nadzirala.  

Na snidenju je bil Damir nerazpoložen. Na vprašanja je odgovarjal kratko. "Zanimivo doživetje, vse je bilo v redu," je dejal in dodal: "Imava kar v redu odnos. Večerja je bila tudi čist v redu." Nato je besedo prevzela Anita, ki je bila na robu solz. "Bom jaz povedala. Imava super odnos, a sva se raje odločila ... " "Da greva vsak svojo pot in odhajava," je njen stavek dokončal Damir. Lepotica je za konec še dejala, da iz šova odhajata kot prijatelja. 

A naši viri pravijo, da sta bila glavna razloga za odhod pritisk in napetost, ki naj bi ju Anita doživljala zaradi prisotnosti kamer. "Kot vem, sta še vedno skupaj, le do kamer jima ni bilo in do te napetosti. Anita ni navajena tega in je bilo zanjo preveč," je povedal naš vir. Za komentar, ali sta z Damirjem po šovu res ostala par, smo prosili tudi Anito, ki pa ne želi ničesar razkrivati. 
 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:28 27.marec 2023.

    Ja super zanju, samo ne vem zakaj se odločiš za šov kjer se tako razgališ.

Sorodne novice