Magazin > VIP
12630 ogledov

Poroka na 1. pogled: Težave pri favoritih, ženin pobegnil domov!

"Bolje, da se to zdaj pokaže kot čez pol leta."

"Prehitro je šlo vse skupaj. Malo se bo treba umakniti in razmisliti. Na medenih tednih je vse rožnato. Ko prideš v resnično življenje, je pa malo drugače," je potarnal kandidat šova Poroka na prvi pogled, Damir. Med njim in Anito je namreč počilo, kar je velika škoda, saj se je zdelo, da se je par ujel in da bi njuna zveza lahko trajala tudi po koncu šova.

"Z Damirjem sva se začela oddaljevati, ko sva prišla v stanovanje. Dobila sem občutek, da je začel funkcionirati, kot da sva v dolgoletni zvezi. Šel je po svoje, po treningih, ki niso trajali eno uro, ampak tri. Na neki način me je zapostavil," pa je potarnala Anita; ki meni, da je bistvo eksperimenta tudi to, da skupaj preživita čim več časa.

Damir pa pravi, da ne mara ljubosumja in posesivnosti. "Ne more mi ženska po 14 dneh govoriti, koliko časa naj bom na treningu. Če mi ženska ne pusti trenirati ... Če dela to po dveh tednih, kaj šele bo."

Damir je po prepiru noč preživel v svojem stanovanju in pustil Anito samo. "Počutila sem se žalostno, jezno, osamljeno," pravi lepotica. "Njej je vse fajn, meni ni. Ne potrebujem več takih oseb v svojem življenju, ki me bodo kontrolirale in klicale, kje sem, kako sem, kdaj pridem. Tega imam vrh glave. Tudi če je kemija ... Briga me za kemijo. Tega se ne grem več. Imam določene meje, pri katerih sem si rekel, da ne grem več nikoli preko njih. Nobena ženska je ne bo prestopila. Tudi ona ne. Zveza mora biti zdrava," pa je dodal Damir, ki mu sicer ni vseeno, da se je odnos z Anito skrhal. "A bolje, da se to sedaj pokaže kot čez pol leta."

Komentarjev 2
  • usagichan 09:00 15.marec 2023.

    Eee Damire, žensko zapostavljaš, katera te ma rada.