Magazin > VIP
3831 ogledov

Poroka na prvi pogled: Šok, domov želela kar dva ženina, nevesta s cmokom v grlu

Klavrn konec obetavnega para.

Tokratno snidenje s Planetovimi strokovnjaki je postreglo s kar nekaj presenečenji. Po pričakovanjih sta se Damir in Anita odločila, da ne nadaljujeta skupne poti. Strokovnjaki so poudarili, da jim je žal, da se je tako končalo, saj sta delovala kot usklajen par in sta se dobro razumela. Razlog za konec pa so videli v tem, da je Damir mestni človek, Anita pa si želi življenja v naravi. To sicer ni čisto res. Damir je v namreč povedal, da ga je Anita nadzirala

Na snidenju je bil Damir nerazpoložen. Na vprašanja je odgovarjal kratko. "Zanimivo doživetje, vse je bilo v redu," je dejal in dodal: "Imava kar v redu odnos. Večerja je bila tudi čist v redu."

Nato je besedo prevzela Anita, ki je bila na robu solz. "Bom jaz povedala. Imava super odnos, a sva se raje odločila ... " "Da greva vsak svojo pot in odhajava," je njen stavek dokončal Damir. Lepotica je za konec še dejala, da iz šova odhajata kot prijatelja. 

Zanimivo je bilo poslušati tudi Mašo in Matevža. Svetlolaska je spet poudarila, da se ne znata pogovarjati, in da Matevž iz nje privablja njene najslabše plati, je pa priznala, da je zelo potrpežljiv in pokončno prenaša njene "drame". "Izgubila sva se na tej poti," je pred svojo odločitvijo, da želi domov, dejala Maša. "Jaz nisem jaz. Odnos mi ni všeč," je še dodala. Matevž si želi ostati. "Kljub temu da sem določene stvari zafrknil in da je distanca med nama velika, tega noče zaključiti. Želel bi si popraviti stvari, vsaj na prijateljski ravni," je dejal. Ker si domov želi le eden, par ostaja v šovu.

Ta teden je bil pester tudi pri Meri in Žanu. Tudi pri njima je distanca zelo velika. Žan je zato sprejel odločitev, da želi končati zakon. "Sem trmasta. Vem, da sva se znala imeti dobro, zato sem napisala, da ostajam," pa je dejala Meri, ki je priznala, da se je zaprla, a želi obrniti nov list. Tudi ta par bo moral zdržati še vsaj en teden.

Komentarjev 4
  • Pierre 13:45 29.marec 2023.

    Po ''Kmetiji'' novo zbirališče pacientov....

  • Matjaž Kotnik 08:55 21.marec 2023.

    Ne razumem Damirja, zakaj se je prijavil, samo za samo promocijo, da vsi ugotovijo, kako je lep. Poročen par mora biti skupaj, iskati iste interese in svoj prosti čas deliti z partnerjem. Ta lepotan, bi pa cen dan malo treniral, ...prikaži več je bolj nikoli odrasel fantek. Škoda Anite, da bi bil samo za okras.