Magazin > VIP
11956 ogledov

Žan (Poroka na 1. pogled) ogorčen: "Kakšna 'glupa' izjava"

Pa smo dočakali menjavo parov!

Matevžu in Meri iz šova Poroka na prvi pogled je žal, da sta na zadnjem snidenju s strokovnjaki vztrajala, da ostajata v nesrečnem zakonu. Kot je znano, sta Maša in Žan želela domov, ker pa se morata s tem strinjati oba zakonca, so bili vsi štirje prisiljeni nadaljevati z eksperimentom.

"Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi napisala, da odhajam," je izjavila Meri, ki pa bo ljubezni v šovu dala še eno priložnost - z Matevžem. Para sta se namreč odločila, da se zamenjata. 

Ženina sta bila tista, ki sta se morala preseliti in obe nevesti sta komaj čakali, da spakirata kovčke. "Daj, podvizaj se, da bom lažje čim prej dihala," je Meri preganjala Žana, ki ji je odvrnil, naj gre na zrak, na pripombo, kako zlaga kovček, pa je dejal, naj se briga zase. "Saj se. To vpliva name. Dva tedna me je tukaj dušilo. Po mojem je danes najlepši dan, odkar sem stopila v eksperiment," mu je odvrnila. Žan ni mogel verjeti, kaj sliši. "Kakšna glupa izjava, stari moj," je dejal. "Je pa res," se ni dala motiti Meri, ki je morda v Matevžu le našla sorodno dušo. Oba sta namreč najbolj srečna takrat, ko se ju pusti pri miru. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.