Magazin > VIP
5271 ogledov

Poroka na 1. pogled: Grozljiva poškodba kandidatke

poroka na prvi pogled Planet TV
Nič čudnega, da je bila Maša tako iz sebe.

V eni izmed prejšnjih epizod šova Poroka na prvi pogled je Matevž Mašo želel presenetiti z zmenkom v trampolin parku, a to ni bila najboljša izbira. Če bi pozorno poslušal svojo soprogo Mašo, do tega namreč ne bi prišlo. Maša je namreč zaradi hude poškodbe v poznih najstniških letih omejena pri tem, s katerimi športi se lahko ukvarja.

"Pri 17 letih sem se poškodovala med jahanjem. Konj se je prestrašil delavcev pred hlevom in njegova reakcija je bila beg na pašnik, na kar nisem bila pripravljena, zato se je pri padcu moja roka zapletla v povodec in me je konj celo pot vlekel za sabo. Pri samem padcu sem s kolenom udarila v betonska tla, ko mi je uspelo osvoboditi roko, pa me je konj še pohodil. Sama nesreča je povzročila počeno pogačico, raztegnjene kolenske vezi, poškodbo ahilove tetive in površinske ranice, ki so bile potrebne šivanja. Na srečo konj ni bil podkovan, drugače bi poškodbe lahko bile hujše," je Maša za zurnal24.si spregovorila o grozljivi poškodbi.

Povedala pa je tudi, kako močno ji je ta dogodek zaznamoval življenje: "Poškodba je vsekakor vplivala na moje življenje, saj sem bila takrat zaradi trajnih posledic poškodbe prisiljena končati treninge plesa. To je bila ena izmed težjih izkušenj, saj obožujem ples, trenirala sem od 6. leta starosti, potem pa se je čez noč vse spremenilo. To me zagotovo še vedno razžalosti, saj sem bila v plesu res dobra in mislila sem, da si bom v tem ustvarila tudi kariero. Nesreča se mi je pripetila ravno po tem, ko sem v Mariboru začela trenirati svojo skupino. Operacijo so mi v Valdoltri odsvetovali, saj lahko na koncu povzroči še več škode, še vrhunski športniki se na tako operacijo pripravljajo tudi po dve leti."

Maša je to izkušnjo Matevžu zaupala že v začetku šova, zato jo je močno prizadelo, da si tega ni zapomnil in jo na zmenek odpeljal v trampolin park, ki za njeno poškodbo vsekakor ni primeren. "Nekako sem se danes s tem naučila živeti in skrbno izbiram dejavnosti, ki jih lahko počnem, me pa, ko pride do česa, česar ne morem, to vsekakor precej zamori. Prizadelo me je, da sva šla v Woop, ker sem mu razložilo celo zgodbo, kako je prišlo do tega in kaj je to pomenilo zame in si tega sploh ni zapomnil," je za zurnal24.si povedala Maša.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 09:31 17.marec 2023.

    hm nema jahanja. plesat ne sme- da spomnim ples je vertikalan demonstracija želja horizontalnih dejvnosti, ma me zanima al lahko stoji tolk cajat za šporgetom da pogreje konzervo. od mene dobi dvojko.

Sorodne novice