Magazin > VIP
9153 ogledov

Poroka na prvi pogled: Žan se je za Merijinim hrbtom dobil z drugo, poznate jo

Bi bilo morda bolje, če se para zamenjata?

V letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled smo že bili priča razhodu, zelo hitro pa je postalo tudi jasno, da se še vsaj med dvema drugima paroma ne bo razvilo nič. Maši je njen Matevž preveč pasiven, Meri pa na Žanu moti en kup stvari, med drugim njegova mladost in humor. Situacija se je že tako poslabšala, da sta po zadnji debati obe ženi zapustili skupno stanovanje.

Ker pogovor z Meri ne steče, je Žan na večerno pijačo povabil Mašo, ki je povabilo z veseljem sprejela, saj je njen soprog ni povabil še nikamor. Povedala je celo, da ji bo po snidenju z Žanom težko iti domov in spati v isti sobi z Matevžem. Navdušen je tudi Žan, ki sicer ne čuti metuljčkov, ko je v Mašini družbi, se pa ob njej počuti dobro.

Domov sta se vrnila pozno, zjutraj pa sta iz stanovanja pobegnila, še preden sta Meri in Matevž odprla oči. Skupaj sta se nato sprehajala po Ljubljanici in poudarjala, da se svojim zakoncem ne moreta tako odkriti pogovarjata kot med seboj.

Meri je moža iskala pri Matevžu. Ker ga ni bilo, je njemu izlila srce. Oba sta povedala, da se bosta potrudila za svoj zakon in upata, da jima bosta Maša in Žan dala še eno priložnost. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.