Magazin > Film & Glasba & TV
10652 ogledov

Poroka na 1. pogled: Maša ogorčena, ko je izvedela, na kak zmenek jo bo peljal

Iz glava mu je ušla pomembna informacija ...

Maša se je ves čas pritoževala, da je njen soprog preveč pasiven, dolgočasen in da je nikamor ne povabi. To je bil tudi razlog, da se je dobila z Žanom, ki s svojo boljšo polovico prav tako ni preveč zadovoljen. 

Matevž se je sedaj opogumil in organiziral zmenek, a morda bi bilo celo bolje, če ga ne bi. Ker je Maša večkrat povedala, da ima veliko energije in je rada aktivna, jo je peljal v center s trampolini, pozabil pa je, da ima Maša poškodovano koleno. "Se šališ? Saj veš, da imam počeno pogačico. Ne smem skakati," je razočarano povedala. "Očitno sem poročena z osebo, ki me ne posluša," je pozneje še dejala v kamero. Matevž se je sicer trudil, da bi ženi predstavil še druge dejavnosti v tem centru, a Maše ni omehčal. "Tudi če se trudi, da bi me nasmejal, me po vsem tem ne more. Ker sva si tako "mimo", nasprotna, ne morem biti jaz jaz," pravi lepotička.

Komentarjev 4
  • karmen3 11:51 16.marec 2023.

    Maša to je samo preizkus in ti si padla na celi črti.Smo si različni,vendar spoštovanje mora biti. Občutek imam ,da se te fant boli,ker ižarevaš tako energijo =da je groza

  • Decko 12:34 15.marec 2023.

    Jaz bi jo peljal na psihiatrijo

  • wolfenstein 10:11 15.marec 2023.

    Lepotička?! Ti to resno Irena? Verjetno vse živo in mrtvo laufa za njo, ker je tako lepa, pa ji je dolgcajt. Zato se je šla za drobiž javno delat norca sama iz sebe in blejati tisto, kar ji tvorci oddaje polagajo v usta.