Magazin > VIP
20974 ogledov

Ta ženin iz šova Poroka na prvi pogled je prijatelju speljal dekle

poroka na prvi pogled, blaž Planet TV
Kasneje se mu je to dejanje še kako maščevalo.

Že med predstavitvijo v šovu Poroka na prvi pogled je Blaž Zaplotnik med drugim povedal, da se je z nekdanjim dekletom razšel zaradi tega, ker ga je dekle prevarala. Zdaj je za zurnal24.si povedal, kako se je takrat njuna zgodba začela ter kaj vse je botrovalo k njunemu razhodu.

"Z bivšim dekletom sva se spoznala na novoletni zabavi. Bila je všeč prijatelju, a tisti večer sva se midva ujela in zato sem izgubil prijatelja. Včasih si rečem: "Matr, ko bi s pravo glavo razmišljal takrat." A nič ne de, vsaka izkušnja pride prav. Ne želim tukaj prati perila, saj mislim, da sem tudi sam kriv za varanje ter da je že morala iskati nekaj, česar ji nisem dal oziroma želel dati in je to našla drugje. Sam odnos je bil lep, dokler ga ni začelo uničevati varanje in ljubosumje. Razhod na koncu ni bil prijeten za nikogar, vendar je vseeno bolje, da je do tega prišlo. Nisem jezen nanjo, ji ne zamerim, želim ji le najboljše. Kriva sva bila oba. Vsekakor pa boli biti prevaran in mislim, da je lažje sprejeti razhod kot varanje."

Po razhodu je tolažbo našel pri prijateljih, predvsem pa v zabavah. "Vzel sem si čas, da se znorim, malo pozabim ter odmislim resničnost in predvsem dam iz sebe energijo, ki se je nabirala v meni," nam še pojasni na koncu.

Komentarjev 2
  • Avatar lopov
    lopov 17:56 07.marec 2023.

    Kateri je bil boljši je zmagal tako je to v vsakdanjiku

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:45 07.marec 2023.

    Deluje popolnoma nezrelo za svoja leta za izgovor pa ima ADHD.