Magazin > VIP
13036 ogledov

To je Aleševa (Poroka na prvi pogled) plat zgodbe: "Dvakrat sem jokal"

Jasmina ni prišla na pogovor s strokovnjaki.

Pa ga imamo - prvi razhod v šovu Poroka na prvi pogled. Ta nikogar ni zares presenetil. Jasmina je prišla na srečanje parov, ni je pa bilo na snidenje s strokovnjaki. Da po sporu zanju ni prihodnosti, je bilo verjetno jasno vsem gledalcem, četudi je Aleš povedal, da je upal, da se bo Jasmina pomirila.

"Delal sem na tem, da bi se zbližala. Z Jasmino je na začetku še nekako šlo, bilo je veliko energije, bila je tudi intima. V naslednjih nekaj dneh pa je začelo postajati težko in mislim, da je bilo mučno za oba, ker vem, da si ne moremo biti vsi privlačni. Tudi ona me na začetku ni privlačila, vendar sem si rekel, da se bo morda kljub temu kaj iz tega razvilo. Nikoli si nisem mislil, da bom v takem, zelo težkem položaju, a mislim, da sem se dobro odzval," je povedal in dodal: "Res je, zelo težko jokam, vendar se je to zgodilo ne le enkrat, ampak dvakrat. Ni mi žal, bolje je, da dam vse iz sebe, kot da držim v sebi. Kljub tej težki izkušnji sem spoznal, da želim spoznati osebo, ki ji želim pokazati, kakšen je pravi Aleš."

Strokovnjakom pa je Aleš zaupal, da je Jasmino želel spoznati, a se je na medenih tednih začelo vse podirati. "Kregala se je z drugim parom, z mano. Vprašal sem, kaj je narobe, vedno je rekla, da ni nič," je povedal in dodal, da je v šovu bolje spoznal sebe in da ne more verjeti, da je ostal tako miren, saj je sicer temperamenten. "To je bila kar velika preizkušnja, zato sem ponosen nase," pravi.

Komentarjev 4
  • Grof 07:14 09.marec 2023.

    Napaka, naivnež bi jo moral med fukom razjebat do amena, ne pa, da se ji je bal pokazati rilček

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:12 08.marec 2023.

    Tale fant je imel res smolo, da je za ženo dobil psihotično ženo.

  • Grof 09:23 08.marec 2023.

    Jokal je v naročju mamice in cmizdil pred domačim blokom