Magazin > Film & Glasba & TV
14461 ogledov

Poroka na 1. pogled: Jasmina na večerji napadla Meri, ena nevesta manjkala

Jasmina je prišla, je pa ena nevesta manjkala.

Na prvi večerji parov letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled, ki ga lahko spremljate na Planet TV, je bilo mnogo presenečenj. Vlasta je zaradi slabega počutja manjkala, zato je Rok prišel sam, tako kot tudi Aleš. Slednji pa ni dolgo ostal sam, saj je Jasmina, verjetno na presnečenje mnogih, prišla na snidenje parov. Mladoporočenca sta se objela, kot da se med njima ne bi zgodilo nič dramatičnega. A se je. Več o njunem sporu si lahko preberete TUKAJ

poroka na prvi pogled, aleš, jasmina | Avtor: Planet TV Planet TV
Ostalim parom sta za mizo povedala, da je med njima počilo in da sta z medenih tednov odšla vsak v svoj dom, medtem ko so se ostali pari vselili v skupno stanovanje. Ko je Meri Jasmino vprašala, ali bi se vselila v skupno stanovanje in nadaljevala eksperiment, če se pobotata, jo je Jasmina napadla: "Kako ti bo ta informacija, kaj bova midva naredila, koristila? Kaj boš imela od tega? A ni vseeno, ali bova skupaj ali ne? Kaj bo to tebi koristilo?" Meri ji je odgovorila, da jo zgolj zanima. "Kako naj ti povem, če ne vem," je na to rekla Jasmina.

Čez nekaj časa sta se Aleš in Jasmina umaknila od ostalih parov in se poskušala pogovoriti. Jasmina je soprogu ves čas skakala v besedo in ponavljala, da ga ona ne privlači, on pa nje ne. Povedala je tudi, da ga v resničnem življenju sploh ne bi opazila in da med njima že na prvi pogled ni bilo privlačnosti. To ne drži. Poglejte, kaj so ujeli snemalci. Aleš je med pogovorom priznal, da ni njegov tip ženske, a dodal, da ji je večkrat povedal, da jo želi bolje spoznati - najprej na prijateljski ravni. "Nekulturno do mene je bilo, da me med pogovorom v vili nisi nikoli gledala v oči," ji je očital Aleš, ki je tako kot vedno, komaj prišel do besede. "Če misliš mene spreminjati, si na slabi poti," je na kritiko povedala 46-letnica.

Komentarjev 1
  • 4krogci 13:32 07.marec 2023.

    Ko zenska zaradi mal silikona v joskah misle da se vrtu vse okol nje in je zato najbolsa v sexu in postli…a resnica o njej pa povsem nasprotna…ena lena kokos, ki nezna skakt in samo lezi ko en hlod. Upam ...prikaži več da se hvere nebodo vrgle po njeni poti!