Magazin > Film & Glasba & TV
31339 ogledov

Jasmina (Poroka na 1. pogled): Mu ga vlečem 15 minut. Nič."

Med Jasmino in Alešem je počilo.

Iz te moke ne bo kruha ... Jasmina in Aleš sta si bila simpatična, vročih poljubov je že prvi dan deževalo in zdelo se je, da smo dobili par, ki bi lahko tudi po koncu snemanja ostal skupaj.

aleš, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

A pravljice je že konec. Jasmina in Aleš sta se na medenih tednih sprla. Začelo se je zvečer na zmenku, na katerem je bila Jasmina zelo nerazpoložena, saj zmenek ni bil po njenem okusu. Že tam je dala vedeti, da dvomi v Aleševa čustva. Izjavila je namreč, naj ji raje kar naravnost pove, da ni zanj, da se ne bo trudila zaman. 

Zakaj je bila slabe volje, smo izvedeli pozneje. "Ko sva prišla v sobo, je rekla: 'Midva se nimava več kaj za pogovarjati. Midva sva končala, ti si navaden lažnivec. In je odšla iz sobe," je povedal šokirani Aleš, ki očitno sumi, da je Jasminino obnašanje povezano z njenim načinom prehranjevanja. "Zadnje dni, odkar jo malo opazujem, ni pojedla skoraj nič. Ko gledam njene oči, se bojim, ker vidim praznino." 

Mamica dveh najstniških hčera je razložila, da malo poje, ker ima "bolno črevesje" in tvorbo, ki je ne želi odstraniti, ker bi bilo njeno stanje po posegu lahko slabše. 

Glavna težava pa je nastala zaradi seksa oziroma pomanjkanje seksa. "On potrebuje nujno hitro psihiatrično intervencijo," je povedala Jasmina in med drugim še dejala: "Dela, kar želi, in še spolno me maltretira."

Jasmina je sredi noči spakirala kovčke in raložila, da potrebuje moškega, ki jo je sposoben zadovoljiti. To Aleš po njenih besedah ni. Čeprav naj bi pred njim dvigovala krilo in mu kazala dojke, se pri Ljubljančanu menda ni nič zganilo. "Mu ga vlečem 15 minut. Nič," je povedala in zapela odo spermi: "Sperma na koži je balzam, kakšen botoks. Veš, koliko ima sperma beljakovin ..." je še izjavila in dodala, da se želi okopati v spermi in da se ob moškem želi počutiti ljubljeno in zaželeno. 

Že dopoldne je Jasmina Alešu ob bazenu povedala, da ima rada seks in da ji je spolnost pomembna. "Za seks rabim strast, pokanje, ko ga vidim, da sem mokra do kolen. Je pa res, da z leti rabiš čedalje več, da se zmočiš," mu je razložila. Aleš je takrat dejal, da se je lepo zbujati ob njej in da je komunikacija med njima dobra, zvečer pa je priznal, da ne ve, ali želi ostati v eksperimentu.

Komentarjev 14
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 18:30 01.marec 2023.

  Groza, in taka ženska ima dve hčerki, ki jo gledata. Sociala!!!???

 • Herkules 15:16 01.marec 2023.

  Nismo v Pornistanu ampak v Slovenistanu! A nimate nobenega moralnega kompasa in ravni, ker take poste bi takoj brisali! Zakaj delate zastonj reklamo prostitutkam?

 • 4krogci 14:33 01.marec 2023.

  Na njegovem mestu bi jo ze po 5minutah prasu ce se ji to dostkrat zgodi! Pac ce neznas neznas…pac ni zadost da potegnes majco gor pa ga drzis v ustih!