Magazin > VIP
45863 ogledov

Poroka na prvi pogled: Maša se je odzvala na kritično izjavo znanega Slovenca

poroka na prvi pogled, maša Planet TV
Povedala mu je, da se moti.

Tanja Kocman, Špela Grošelj in Miha Hercog v oddaji Poroka na drugi pogled vsak teden komentirajo dogajanje v romantičnem šovu Poroka na prvi pogled. Včasih se jim v studiu pridružijo tudi gostje, dvakrat jih je obiskal že pevec in novinar Tomaž Mihelič.

Nad nekaterimi kandidati so komentatorji več kot navdušeni - Špela je, če rečemo v šali, oko vrgla na tega mladeniča - na nekatere pa gledajo kritično. Tako se komentatorji večinoma strinjajo, da Maša Levačič v šov ni prišla po ljubezen, ampak promocijo. "Ona je tako fejk kot so fejk njene trepalnice," je bil kratek Mihelič.

No, Maša se na vse kritike zagotovo ne bo odzvala, na to pa se je. Pravi, da rada spremlja komentatorsko oddajo, čeprav so komentatorji mnogokrat kritični, in da je ne moti, da jo je Mihelič označil za fejk, saj je to le njegovo mnenje. Ni pa res, da nosi umetne trepalnice. "Naravne so," pravi lepotička. 

Nekaterih stvari pač ne moreš preslišati ...

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 15:27 22.marec 2023.

    Ha, haaaaa, ... pa naj si metle namontira namesto trepalnic, .... kot vse take avše krastačaste ... koze za bruhat, :-P heh :-p