Magazin > VIP
10987 ogledov

Znana Slovenka po smoli na televiziji našla ljubezen!

Tjaša Kramarič Instagram
Končno ji je vesolje namenilo ljubezen.

Tjaša Kramarič, ki se je spomnimo iz šova Sanjski moški, v katerem se je v finalu borila za srce Gregorja Čeglaja, tam ni imela sreče, saj je Čeglaj zadnjo vrtnico podelil Anji Širovnik. Sedaj pa se je za Tjašo odprlo novo poglavje, saj je končno spoznala svojo ljubezen. In to takrat, ko je to najmanj pričakovala.

“Imela sem delovne obveznosti na enem smučišču, tam sem delala kot animatorka. Imeli smo spoznavni večer in z ekipo smo skupaj preživeli cel vikend. Tam je delal tudi moj zdajšnji fant. Na začetku ni bilo med nama nič, vendar se je že, ko sva bila skupaj v paru med igro Activity, čutila neka povezanost. Po prihodu v Ljubljano sva si začela pisati in kasneje praznovala skupaj novo leto. Še preden sva bila skupaj, je spoznal moje starše, moja mami je bila nad njim navdušena in ga vzela za svojega. Potem me je vprašal, ali bi bila njegovo dekle,” nam je razkrila Tjaša.

Nedavno je Kramaričeva na Instagramu presenetila z novico, da se bosta s fantom že skupaj preselila. Na to je Tjaša komentirala: “Vedno sem bila mnenja, da se seliti prehitro ni v redu, a sedaj me je to doletelo v življenju, to sem sprejela in naj tako bo,” je povedala in dodala, da se pri skupni selitvi najhitreje pokaže, če je par res kompatibilen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:14 20.februar 2024.

    Stara sta 30 let in on jo vpraša, če bi bila njegovo dekle?! A ni to bolj neka vrtčevska ali prvotriadna fora?

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:37 20.februar 2024.

    Pa ne morete brez tega ?

Sorodne novice