Magazin > VIP
10813 ogledov

Znana Slovenka poročena samo nekaj dni, pa je že počilo

Tina Blašković net
Vsi smo mislili, da je to to.

tina blašković | Avtor: Profimedia Profimedia
Simpatična Primorka Tina Blašković, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, ko se je borila za Blaževo srce, a iskrica ni preskočila, se je ljubezen odločila poiskati v hrvaški različici šova Ljubezen na prvi pogled. Zakaj je sprejela povabilo hrvaškega šova in kaj je ob tem povedala, preverite TUKAJ.

V prvi oddaji so prikazali prav Tinino poroko, za ženina pa so ji dodelili postavnega Brazilca Tiaga, ki jo je s svojo energičnostjo popolnoma očaral. Vsi smo mislili, da je končno našla ljubezen svojega življenja, potem pa je kar naenkrat počilo, in to ravno na medenih tednih v Benetkah.

Tiago je Tino z nekaterimi besedami prizadel in o tem sta se pogovarjala na kavi pred odhodom na Hrvaško. Tiago ji je rekel rekel, da se počuti, kot da nanj gleda kot na ženskarja, Tina pa je povedala: "Nekatere njegove izjave zvenijo zelo primitivno. Nekatere besede, ki jih je izrekel, so me zelo zmotile in izgubila sem neko povezanost z njim. Zato sem malo slabše volje." Tiago jo je vprašal, ali mu lahko oprosti, Tina pa mu je odgovorila: "Vsekakor! Ampak nočem, da me siliš v intimne stvari, ker je to zame nekaj bolj globokega. Ne morem ti vsega ponuditi na pladnju po samo štirih dneh," piše net.hr.

Kaj se bo v prihodnje zgodilo z njunim razmerjem, bomo videli. Zaenkrat ne kaže dobro, mar ne?

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Pierre 15:13 15.februar 2024.

    Oće da se jebe al neće da joj uđe unutra....

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:12 15.februar 2024.

    Ona je javna delavka,ne pa znana

  • Avatar lopov
    lopov 09:59 15.februar 2024.

    Ko hoče igrati devico in princeso.. v resnici pa takih na slabem glasu nikogar več ne zanima zato izberejo tv šov.. da še tam dokončno pokaže njeno nadutust in keš, tičko..

Sorodne novice