Magazin > VIP
12231 ogledov

Znana Slovenka se ne bo vrnila v Slovenijo

Kaja Casar Instagram
Preveč lepo ji je v tujini.

Kaja Casar, ki smo jo lahko spremljali v prvi sezoni resničnostnega šova Sanjski moški, je že pred časom s svojo prijateljico Anjo Širovnik, ki je bila prav tako kandidatka v šovu, odšla živet na Tenerife. Kajo smo vprašali, ali sta z Anjo še vedno prijateljici. “Seveda sva, edina sprememba je, da ne živiva več skupaj, saj sem se jaz preselila bližje šoli za surfanje, kjer delam. Ko greva skupaj ven, se ne snemava in zato mnogi mislijo, da sva skregani, kar pa ni res,” je povedala za Žurnal 24.

Povedala nam je, da vse, kar trenutno dela na Tenerifu, dela z veseljem. “Učim v šoli za surfanje, urejam svoja socialna omrežja in ko imam kaj prostega časa, grem v fitnes in se družim s prijatelji. Tukaj zares uživam, tako da se trenutno vidim tukaj, kjer sem in ne razmišljam o vrnitvi v Slovenijo. Kaj bo čez 10, 15 let, pa ne vem,” nam je zaupala.

Razkrila nam je tudi, da se bo v novembru udeležila tečaja za surfanje, ostalih načrtov pa zaenkrat nima, saj se osredotoča na trenutno življenje in si želi, da bi bili vsi njeni bližnji živi, srečni in zdravi. Edini minus, ki ga vidi v življenju v tujini, je, da ni ob svojih bližnjih. “A to rešujemo tako, da me obiščejo in jaz obiščem njih. Poleg tega pa imamo pametne telefone in socialna omrežja, tako da je lažje,” nam je povedala Kaja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:08 18.avgust 2023.

    Dokler si mlad in brez prtljage je vse mogoče. In seveda je tako edino prav. Uživati in zraven nabirati izkušnje, neprecenljivo, če pa od tega lahko še živiš je pa sploh noro.

  • 4krogci 15:05 18.avgust 2023.

    Gres tja, kjer je cena za stvar, ki jo ponujas visja.simpl. se bo ze vrlna ko bo čas za to.

  • Avatar MK_ANTILEFTIST
    MK_ANTILEFTIST 11:02 18.avgust 2023.

    kera kura... ampak lej, če si lahko to privošči zakaj ne. Levičar raje jamra in sedi doma.

Sorodne novice