Magazin > VIP
26368 ogledov

V Sloveniji ji menda grozi zapor, na Hrvaškem v boj za Sanjskega moškega

Ksenija Kranjec POP TV
Pestro življenje naše resničnostne zvezdnice.

Po končani slovenski različici Sanjskega moškega, Pop TV trenutno predvaja zadnjo različico hrvaškega šova, ki se imenuje Gospodin Savršeni. Čeprav se je tudi na hrvaškem sezona končala, sanjski Toni Šćulac pa je že izbral svojo damo, Pop TV trenutno predvaja dele, ko je v borbo za Tonija vstopila tudi razvpita znana Slovenka in stara znanka domačih in Balkanskih resničnostnih šovov, Ksenija Kranjec. 

Ksenija pa doma žal nima le ljubezenskih skrbi. Kot nam je ta teden zaupala nekdanja tekmovalka našega Sanjskega moškega Ana Pusovnik, sta dekleti imeli spor, ki ga je reševalo celo sodišče. Ana je Ksenijo namreč prijavila in tožila zaradi nadlegovanja, uničevanja lastnine, zalezovanja in blatenja imena, sodišče pa ji je po enem letu pritrdilo. Kot nam je razkrila Ana, mora Ksenija poplačati stroške nastale škode in stroške sodišča, ki ji je menda prisodilo 2 leti pogojne kazni. V kolikor se tega ne bo držala, ji grozi celo nekaj mesečna zaporna kazen, kot je še povedala Pusovnikova

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice