Magazin > VIP
8484 ogledov

Sanjski moški: Eva Novak tako žaljivo nad Lauro Beranič

Eva Novak Prtscr
Laure njene izjave niso presenetile.

V oddaji Vrtnice in vino je Eva Novak na obisku pri Evi Plešnar in Janu Čampa po tem, ko je Jan izjavil, da mu je bilo žal, da je Eva tako hitro zapustila šov in jo primerjal z Lauro zaradi njunih podobnih energij, dejala: "Joj, samo ne mi zdaj te Laure, ona mi je pa res ... Ona, ona je cenena pi**a. Ona se z menoj sploh ne more primerjati."

Laura Beranič nam je glede Evine izjave povedala:

"Nobena od deklet iz letošnje sezone se ne more primerjati z dekleti iz pretekle sezone, še sploh pa se ne more Eva primerjati z menoj. Ko so bila dekleta na skupinskem zmenku ob bazenu, je pokazala svoj nivo, ki je primitiven. Zelo grdo je žalila preostala dekleta. Tanka je meja med iskrenostjo in žaljivostjo, ona je pač žaljiva. Precej ljudi me je klicalo, ko se je ta sezona začela, da me želi Eva kopirati, a ji to nikakor ni uspelo. Smešno pri vsem skupaj je, da je vsak, ki je gledal to oddajo, opazil, da je želela oponašati mene, potem pa izjavila, kar je pač izjavila. Lahko rečem, da je vse skupaj malo smešno, a tudi neprimerno ter po nepotrebnem žaljivo."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.