Magazin > VIP
22898 ogledov

Kristina Miler (Sanjski moški) s tem pojasnila marsikaj

Kristina Miler Prtscr
S tem je vseh ugibanj lahko konec.

Navkljub hitremu razhodu z Blažem Kričejem Režkom Kristina ostaja še vedno tista nasmejana, pozitivna 21-letnica, ki smo jo lahko spoznali med šovom Sanjski moški. V pogovoru z nami nam je razkrila marsikaj zanimivega ter med drugim razkrila, da ljubezenski zvezi z Blažem še vedno pušča odprta vrata.

Ko ste konec junija zaključili snemanje, ste bili z Blažem zaljubljeni in videti je bilo, da je pred vami lepa prihodnost. Kje se je zalomilo?

Zalomilo se je predvsem zaradi tega, ker je moral že po dveh tednih, ko smo snemanje končali, oditi delat in ga nato dolgo ni bilo. Vmes je sicer prišel domov, a je moral kmalu ponovno oditi in zaradi njegove odsotnosti zveza med nama ni obstala.

Odnos ste za zadovoljna.si opisali kot kaotičen. Zakaj?

To je bilo mišljeno v pozitivnem smislu. S tem sem mislila predvsem na najino navihanost, drug do drugega sva bila namreč zelo navihana.

Vam je za kaj, kar se je zgodilo v šovu, žal?

Ni, nimam slabih izkušenj iz šova, zato tudi nimam slabih spominov.

Kaj se je zgodilo na zmenku, ko ste z Blažem brez kamer spali v hotelu? Govorilo se je, da sta Lara in Arijanna z njim imeli spolne odnose. Ste glede tega kaj slišali?

Najprej sva se veliko pogovarjala, nato sva odšla skupaj v kopalnico in si naredila masko za obraz. Zatem sva odšla vsak v svojo kopalnico, se oprhala in odšla v posteljo. Malo sva se stisnila, poljubljala, nato pa sem Blaža spodbujala, da naj gre spat, ker je pred tem imel res dve naporni noči. Glede Lare in Arijanne so prišle govorice o tem, da sta bili z Blažem intimni, ven kasneje, a po mojem to ni res.

Ste se vanj res zaljubili na prvi pogled, kot ste zapisali na Instagramu?

Ko sem prvič stopila predenj, je sledilo poročno fotografiranje in takrat je bil res videti kot princ. Nenormalno lep je bil. Lahko bi rekla, da je takrat res bila neka trenutna zaljubljenost, zaljubljenost na prvi pogled, a za pravo ljubezen potrebuješ vseeno več časa, da se bolje spoznaš.

Kako so vaši domači komentirali oddajo?

Moji domači so ob gledanju oddaje uživali. Bili so navdušeni in lahko rečem, da sem resnično imela vso podporo domačih, kar mi je res veliko pomenilo.

S katerim dekletom ste se najmanj razumeli in zakaj?

Rekla bi, da z Laro, saj se je držala bolj zase in dekleta nismo imele z njo veliko stikov. Delovala mi je mirna, družila se je predvsem z Majo, zato je nisem imela priložnost bolje spoznati in se z njo zbližati.

Blaž je že v oddaji povedal, da bo njegova izbranka morala večkrat potrpeti zaradi njegove odsotnosti. Je bila to vseeno prevelika preizkušnja, je bila njegova odsotnost predolga ali je bilo vmes še kaj drugega?

Največji problem je meni bil predvsem ta, da je Blaž odšel ravno v času, ko se je vse začelo razvijati. Verjetno tudi sama nisem bila pripravljena na te njegove odsotnosti in zato se je zgodilo to, kar se je.

V kakšnem odnosu ste z Blažem zdaj, sta še v stikih?

Sva v stikih. Rekla bi, da se kar dobro razumeva, se tudi vidiva, a kaj bo v prihodnje, ne vem. Vrata puščam odprta, saj res človek nikoli ne ve, kaj se bo zgodilo in kako se bo kakšna stvar razpletla.

Se je morda vaše srce v tem času ogrelo za koga drugega?

Ne. Ko mi kakšen fant postane všeč, ga težko kdo drug nadomesti. Srce se je takrat ogrelo za Blaža in težko, da se bo zdaj za koga drugega. V šovu dejansko ne moreš človeka spoznati dobro. Takrat nisva imela časa, da bi se res dobro spoznala. Z Blažem sva v stikih in se pravzaprav šele zdaj dobro spoznavava. Pustimo času čas in bomo videli, kaj nam bo prinesel.

Arijanna je Blažu v slovo dejala, da bo ostala del vašega življenja. Ste z Arijanno še vedno prijateljici? Kakšen je vajin odnos zdaj?

Z Arijanno se razumeva, a nisva tesni prijateljici. Jaz sem iz Celja, ona iz Kopra in razdalja nama preprečuje, da bi se večkrat dobili ter se še bolj spoprijateljili.

Kako preživljate čas v teh predprazničnih dneh?

Ti dnevi so res nori, sploh zdaj po zaključku oddaje. Moram še nakupiti darila, saj malo zamujam in nato začeti okraševati. Veliko časa mi vzame tudi spletna trgovina K2B Fashion z ženskimi oblačili, obutvijo in modnimi dodatki. Poleg tega, da urejam spletno stran, nudim tudi brezplačna modna svetovanja.

Kako nameravate preživeti praznike in kaj si želite v prihajajočem letu?

Božič bom preživela v družinskem krogu z očetom, mamo in mojima sestrama Ksenjo in Barbaro. Za novo leto še nimam načrtov, najverjetneje pa ga bom pričakala s svojo najboljšo prijateljico Lavro. V prihajajočem letu si želim dokončati nov projekt, s katerim bi pomagala ljudem. Na splošno pa lahko rečem, da si želim sreče zase in za tiste, ki jih imam najraje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.