Magazin > VIP
36509 ogledov

Eve Lune (Sanjski moški) ne boste več prepoznali!

sanjski moški, Eva Luna Mlakar POP TV
Kakšna posrečena sprememba!

eva luna | Avtor: Instagram Instagram
Eva Luna, znana iz druge sezone šova Sanjski moški, je bila zagotovo med kandidatkami, ki so naredile največji vtis in poskrbele za duhovite, a tudi pretresljive situacije. 

Eva je pred kamerami med drugim povedala, da je pri 16 letih smrti zrla v oči, med snemanjem pa je prišlo tudi do incidenta, ki je povzročil velik preplah, saj se je ekipa zbala za zdravje svetlolase lepotičke. Bila je tudi ena tistih, ki jim je bila pozornost produkcije zagotovljena, saj je dokazala, da ima zelo oster jezik.

Kakor koli že, Eva Luna se v finale ni uvrstila, kar pa je ni prizadelo, saj je bilo jasno, kateri dve dekleti sta Blaževi favoritki. In kaj naredi ženska, ko obrne nov list v svojem življenju? Odkoraka do frizerja. To je storila tudi Eva Luna, ki sedaj ni več svetlolaska, ampak rjavolaska. 

Mi smo mnenja, da ji nova barva las odlično pristaja. 

Komentarjev 4
  • Avatar pantani
    pantani 06:28 01.februar 2023.

    Ni haska,ker ima podstrešje kot švicarski sir oz. ima prepih zgoraj!!!

  • blayo 17:24 31.januar 2023.

    Jaz je že do zdaj nisem poznal in me ne moti, če je še naprej ne bom 😂😂😂

  • SamoResnica 08:12 31.januar 2023.

    Človek lahko popolnoma spremeni svoj izgled, ampak karakterja ne. Njen izgled ni bil nikoli tako problematičen, karakter pa vsekakor. Naj dela raje na spremembi karakterja, bo veliko bolj dobrodošlo. Na Onlyfans niso zahtevni