Magazin > VIP
8219 ogledov

Hud napad med snemanjem Sanjske moškega: Ekipa prestrašena, Blaž šokiran

sanjski moški Prtscr
Dekle niti govoriti ni moglo.

Kamere v predzadnjem delu šova Sanjski moški so le bežno ujele, da je med tekmo z loki prišlo do hudega astmatičnega napada pri tekmovalki Evi Luni. Že pred kamerami je prosila za inhalacijsko zdravilo, med odmorom pa je prišlo do tako hudega napada, da Eva zaskrbljeni snemalni ekipi ni mogla niti odgovoriti, poroča portal 24ur.com. 

"Med pavzo sem doživela napad, kakršnega nisem imela že kakšni dve leti./.../ Čisto vsakemu je bilo v očeh videti, da jih skrbi zame in so mi želeli pomagati. Težko mi je bilo, ker nisem mogla govoriti, sem jim pa skušala povedati, da bo vse v redu, da rabim samo čas. Tudi Blaž je bil šokiran. Nihče ni pričakoval tega. Me je tudi vprašal, kako sem, in rekel, da mu je žal, da je prišlo do tega," je Eva Luna povedala za omenjeni portal.

Tekma z loki pa je na nekaterih tekmovalkah pustila tudi hude modrice, zaradi česar je Blaž na zmenek nato odpeljal najbolj poškodovano med dekleti. Več o tem si preberite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice