Magazin > VIP
22248 ogledov

Zato Peter Poles letos ne vodi šova Sanjski moški

Peter Poles Voyo/Printscreen
Odkrito prizna, da mu je žal.

Ko se je izvedelo, da letos oddaje Sanjski moški ne bo vodil Peter Poles, so se v javnosti začela pojavljati najrazličnejša namigovanja o razlogih za to. A pravi razlog je sila preprost in Peter je o njem za zurnal24.si povedal: "Vse do zadnjega sem upal, da ga bom lahko vodil, saj je bil po koronskem času ravno Sanjski moški prvi projekt, ki smo ga lani snemali v Portorožu." In kakšne spomine ima Peter na takratna snemanja? "Jaz bi to imenoval kar poslovno-maturantski izlet. Snemanje je namreč potekalo, kot sem že omenil, v Portorožu in vzdušje je bilo res prijetno."

In zakaj torej letos ne vodi oddaje? "S Sašom Staretom sva ravno takrat, ko se je dogovarjalo glede snemanja oddaje Sanjski moški, že snemala oddajo Znan obraz ima svoj glas. Sprva je bilo videti, da bomo zadevo nekako lahko speljali, saj bi snemanje oddaje Znan obraz ima svoj glas s snemanjem oddaje Sanjski moški sovpadalo le zadnjih 14 dni snemanja oddaje Znan obraz ima svoj glas. Potem se je zgodilo to, da so bili v tem terminu prvomajski prazniki in volitve, zato se je snemanje oddaje Znan obraz ima svoj glas malo razpotegnilo in bi kar mesec dni sovpadalo s snemanjem Sanjskega moškega, tega pa enostavno ni bilo izvedljivo speljati."

O novem voditelju Nejcu ima Peter dobro mnenje. "Nejc je zelo dobro opravil delo. Vloga voditelja je sicer pri Sanjskem moškem manjša kot pri drugih oddajah, a jo je Nejc suvereno in dobro opravil. Prednost zanj je tudi ta, da stanuje zgolj 10 minut stran od prizorišča snemanja in je bilo zanj zato še lažje."

Peter je trenutno sredi načrtovanja novih projektov, povečalo se mu je tudi število vodenja različnih prireditev, dodatno delo pa ima še s prevozom svojih dveh hčera, 9-letne Bele in 14-letne Amalje na sinhronizacije. "Včasih sem jaz sinhroniziral, zdaj pa otroke vozim tja," v smehu doda.
 

Komentarjev 1
  • Kmodri 17:21 23.oktober 2022.

    Koga to briga!