Magazin > VIP
8622 ogledov

Ljubezen našla še ena kandidatka Sanjskega moškega!

veronika, eva, suki, sanjski moški 2022 Voyo
Blaža Kričeja Režka v šovu sanjski moški ni osvojila, se ji je pa ljubezenska sreča nasmehnila izven šova.

Ana Sučevič Suki, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je borila za srce Blaža Kričeja Režka, je ljubezen našla izven šova. Svetlolaska je sicer zelo skopa z informacijami, a je za Žurnal24 razkrila, da ima nekoga, a da več ne želi izdati, saj je vse še zelo sveže. Čeprav Blaža ni ujela, pa je v šovu stkala trdna prijateljstva in z nekaterimi dekleti so v stikih še danes.

Srečo v ljubezni je izven šova našel tudi Blaž, že aprila lani smo ga na enem izmed dogodkov ujeli z novo izbranko. Več o tem TUKAJ. Očitno njegova sreča še kar traja, saj na Instagramu pogosto objavlja ljubezenske trenutke. Blaž je v šovu sicer izbral temnolaso Kristino, a romanca med njima ni trajala dolgo, saj ji Blaž menda ni bil zvest, čeprav je on to zanikal. Več o tem TUKAJ. 

Sicer pa se Suki ni odpovedala medijskemu svetu, nedavno je nastopila v videospotu skupine Zvita feltna, Mater je mraz. Da je prava profesionalka, je dokazala tudi s tem, da je na kar minus 17 stopinjah Celzija nastopala v samem mini krilu. "Obožujem kamere, serije, filmi, resničnostni šovi, vsega se lotim. Zvita feltna so ena čudovita ekipa, le dekleta smo morale biti pri minus sedemnajst stopinjah v mini krilcih in topih," je razkrila. Suki je še povedala, da iskrice kljub mrazu med dekleti in člani skupine niso letele, le tiste prijateljske, saj so vsi profesionalci. Snemali so na Krvavcu, kjer so konec januarja priredili tudi zabavo za znane Slovence in medije, na kateri so predstavili novo skladbo. V spotu pa je nastopila še ena kandidatka iz Sanjskega moškega, in sicer Hana Ševič, ter plesalka Svetlana Cigoj, ki jo poznamo iz šova Zvezde plešejo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice