Magazin > VIP
39288 ogledov

Po ljubezenski kalvariji z znanim Slovencem danes srečna z drugim

Anja Širovnik instagram
Zanjo je prvič, da živi s fantom.

V prvi sezoni Sanjskega moškega smo lahko spremljali Anjo Širovnik, ki se je takrat borila za srce Gregorja Čeglaja in ga v šovu tudi osvojila, a sta se naslednji dan že razšla. Že pred nekaj časa se je Anja s Kajo Casar, prav tako kandidatko šova, odločila, da se preseli na Tenerife. Ker imata radi špansko govoreče države, morje in surfanje, so Tenerifi zanju kot uliti.

Anja je na Tenerifu spoznala svojo ljubezen in vprašali smo jo, od kdaj živita skupaj. “Skupaj uradno živiva že od meseca aprila, sem pa jaz večino časa preživela pri njem, tako da je že od začetka zveze tako, kot da bi živela skupaj. Sicer pa je zame prvič, da živim s fantom. Jaz sem se aprila preselila v stanovanje, kjer živi Abrahan. Sedaj se skupaj seliva v drugo stanovanje, saj so se lastniki odločili, da to stanovanje prodajo.” Anja svoje sledilce na Instagramu redno obvešča o življenju na Tenerifu, med drugim jim je povedala tudi, da tam primanjkuje stanovanj in je poiskati novo stanovanje kar podvig.

Zaenkrat se Anja bolj vidi v tujini. “Nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese. Se pa definitivno ne vidim ves čas na istem mestu. Všeč mi je dinamika življenja med dvema državama," je za Žurnal 24 povedala Anja.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 14:01 12.avgust 2023.

    "Znan" je čist samo zato, ker vi tuki serjete s temi budalami. Drugač živ kurc ne bi vedu zanje

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:15 12.avgust 2023.

    A veste,da sosedovega franceljna žena zapustila,in zdaj ima novo,mlajšo,ker ji je že hišo zapisal