Magazin > VIP
6980 ogledov

Tina (Sanjski moški) se je spogledovala z moškim, s katerim se ne bi smela ...

sanjski moški, Tina Blaškovič POP TV
"Nihče ne flirta bolje od tipa, ki ima doma ženo in otroka," pravi lepotica.

Tina Blašković, znana iz šova Sanjski moški, v katerem se je potegovala za srce postavnega Blaža Kričeja, je na TikToku razkrila, kaj se ji je zgodilo v Zagrebu. Tja je odpotovala na obisk k prijateljicam.

Dekleta so šla na večerjo, na kateri jim je stregel postaven natakar, s katerim se je Tina ves večer spogledovala. Ko je v nekem trenutku za mizo ostala sama, ker so šle prijateljice na zrak kadit, je natakar pristopil, ji dal kompliment in jo povabil na večerjo. Tina je sprejela, nato pa ji je natakar priznal, da ga doma čakata žena in otrok. "Ga gledam, strmin in razmišljam, od kje mu ta drznost," je povedala Tina in dodala, da je povabilo takoj zavrnila. "Kako si to dovoli?" je bila ogorčena.

Očitno to ni bilo prvič, da je lepotica naletela na predrznega "don juana", saj je na koncu videa priznala, da je bilo leta 2023 "predrznosti" čisto preveč. 

@tinamammamia Storytime iz Zagreba in night skincare routine #eucerinslovenija #aquaphor #slugging #poslušajsvojokožo #uporabiaquaphor ♬ original sound - tinamammamia🍋

 

Komentarjev 3
  • Pierre 13:38 06.december 2023.

    Jo je pač hotel po večerji peljat še na zajtrk...

  • bi_ba 08:52 06.december 2023.

    Pa še vedno je sama pri teh letih.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:42 06.december 2023.

    Ta je tudi vroča?