Magazin > VIP
125234 ogledov

Znana Slovenka objavila intimne trenutke s partnerjem, je šla predaleč?

anja širovnik
1/7
Instagram
Kakšna romantika!

V prvi sezoni Sanjskega moškega smo lahko spremljali Anjo Širovnik, ki se je takrat borila za srce Gregorja Čeglaja in ga v šovu tudi osvojila, a sta se naslednji dan že razšla.

Anji pa je šov prinesel veliko prijateljstvo, in sicer s Kajo Casar, ki smo jo videli tudi v Exatlonu. Lepotici sta se skupaj preselili na Tenerife, kjer je Anja spoznala svojega fanta Abrahana. Parček skupaj živi od aprila lani. “Skupaj uradno živiva že od meseca aprila, sem pa jaz večino časa preživela pri njem, tako da je že od začetka zveze tako, kot da bi živela skupaj. Sicer pa je zame prvič, da živim s fantom. Jaz sem se aprila preselila v stanovanje, kjer živi Abrahan. Sedaj se skupaj seliva v drugo stanovanje, saj so se lastniki odločili, da to stanovanje prodajo,” nam je lani zaupala.

Abrahan je sedaj obiskal Slovenijo in lepotička mu je razkazala tudi Bled, kjer sta spala v prestižnem hotelu. Anja je skupne utrinke, tudi iz spalnice, delila na spletu. Njeni sledilci se lepega para sploh ne morejo nagledati. 

Komentarjev 10
  • www 17:21 25.januar 2024.

    Prostitutka se vazi na netu, doma pa je pasjo hrano.

  • Palson 15:54 25.januar 2024.

    Čeden pa ravno ni.

  • Avatar jezeran
    jezeran 15:31 25.januar 2024.

    Naj uživa tam daleč pa čimprej uzame njegovo državjanstvo, da bo ena slavna slovenka manj