Magazin > VIP
7288 ogledov

Znani Slovenec: "Nobena, s katero sem bil intimen, me ni pustila"

Tomaž Gorec Instagram
"Nobena ženska, s katero sem seksal, me ni pustila, pustile so me samo tiste, s katerimi nisem. Vedel sem, če bova seksala, potem se bo zaljubila vame in je moja," pravi znani slovenski podjetnik, popotnik in vloger.

Tomaž Gorec, podjetnik, popotnik in vloger, mnogi se ga spomnijo tudi kot lastnika ena najbolj legendarnih diskotek pri nas, diskoteke Afrika v Trebnjem, v svojih Youtube videih vedno govori zelo osebno in brez dlake na jeziku. Zelo priljubljene so njegove ljubezenske pustolovščine in teh je bilo v času, ko je bil lastnik diskoteke, res veliko, kot priznava. Danes je samski in teh zgodb ni več veliko, kot je povedal za Žurnal24, zelo rad pa svoje nekdanje romance obuja na Youtubu. Na zadnje je povedal zgodbo o tem, kako ga je dekle pustilo, ker je bil v njo preveč zaljubljen. 

"Pred vami je moja nova ljubezenska zgodba z nesrečnim koncem. Obljubim, da bo naslednja ljubezenska zgodba imela bolj srečen konec.Iz te ljubezenske zgodbe se moški lahko veliko naučite. Namreč v zgodbi boste izvedeli kaj ne smete delati, če želite osvojiti punco," je zapisal pod videom, ki govori o Zagrebčanki s prelepim nasmehom, to je namreč tisti adut, na katerega Tomaž pri dekletih pade. Najprej sta se le klicala in pisala, Tomaž se je zaljubil, želel pa si je tudi intime, saj je povedal: "Nobena ženska, s katero sem seksal, me ni pustila, pustile so me samo tiste, s katerimi nisem. Vedel sem, če bova seksala, potem se bo zaljubila vame in je moja."

Tomaž še danes hrani njena pisma, nekaj izsekov je prebral tudi v videu, sam pa je bil ob tem raznežen, čeprav ni več zaljubljen vanjo, saj se je zgodba dogajala daljnega leta 1992. Je pa priznal, da vedno, ko se je zaljubil, z dekleti ni znal, zato se ni izteklo njemu v prid.

Večkrat je tudi povedal, da bi se danes drugače odločil, če bi bil še enkrat mlad in bi si pri 25 letih izbral ženo ter z njo ustvaril družino. Tako pa večkrat iskreno prizna, da še pri petdesetih živi pri starših, zaradi časar ga nekateri na spletu tudi zbadajo, a Tomaž ostaja zvest svojemu načinu življenja, ki ga s sledilci tudi iskreno deli. 

Komentarjev 14
  • Ender3 15:43 19.marec 2024.

    Všeč mi je, da se Tomaž javno odziva in brani svoje dobro ime stališča. Aktiven je, in ima kaj za pokazat..

  • Avatar Suli
    Suli 10:34 19.marec 2024.

    Zmotno razmišljanje, dojemanje situacije zaradi ogromnega ega. Preveč se si jim smilil zato so imele težavo te zapustiti 🤔

  • Majazmaja 09:26 19.marec 2024.

    Gospodu nikakor ne uspe odrasti. Kognitivno je nekje v starosti 13-15 let, obtičal pa je v spominih izpred 30. let. Baha se, koliko žensk je imel (verjetno ne veliko, ker nikoli ni bil apetitlih, pa v glavi tudi ni (bilo) ...prikaži več veliko), baha se z denarjem, naokrog hodi z 20-25-letnicami, ker ga njegova generacija žensk ne šmirgla in se mu izogibajo. Njegove pisarije so polne napak, slog porazen - na nivoju 12-letnika, ki zelo malo (če sploh kaj) bere in še manj razmišlja. Res vredno pomilovanja.

Sorodne novice