Magazin > VIP
145721 ogledov

Slovenski podjetnik tarča posmeha, ker živi s starši, sedaj z njimi še na dopust

Tomaž Gorec Youtube
Tokrat je zgodba drugačna ...

Tomaž Gorec, podjetnik, popotnik in vloger je ena naših bolj kontroverznih osebnosti na spletu, saj vedno govori brez dlake na jeziku. Tudi o temah, ki so sicer tabu. Kljub temu da so glavna tema njegovih vlogov in blogov potovanja, pa večkrat začne tudi zelo intimne teme. Tomaž je bil lastnik nekdaj ene najbolj legendarnih diskotek pri nas, diskoteke Africa, zato je odkrito spregovoril tudi o svojih ljubicah. A tema, ki vedno znova "zažge" splet, je to, da Tomaž pri svojih 50 plus še vedno živi pri starših. 

O tem se je pred leti razpisal tudi v enem izmed svojih vlogov. "Ko sem na zmenke hodil malo pogosteje, sem ugotovil , da če sem bil kakšni ženski všeč, me je na koncu prvega zmenka zelo previdno in zvito vprašala, kje živim. Ko sem povedal, da živim pri starših, sem na obrazu punce takoj opazil veliko razočaranje. Ko sem ugotovil, kako zelo negativno je za punce to, da živim pri starših, sem se preprosto zlagal, da imam v Trebnjem svoje stanovanje, v katerem živim. In moja uspešnost na zmenkih se je drastično izboljšala. /.../ Brez težav znam delati tudi vsa ženska opravila. No, likati in prati ne znam, ker mi to nikoli ni bilo treba, vendar če bi bilo treba, se to naučim v enem dnevu. Znam dobro kuhati, še bolje peči sladice, pomivati posodo … Znam tudi plesti, kvačkati, šivati in delati gobeline. V ‘štrikanju’ sem celo tako dober, da znam narediti peto na nogavici. Tiste ženske, ki znate plesti, veste, da je to pri pletenju najtežje. Glede na zgoraj našteto sem prepričan, da v nobenem primeru nisem nesamostojna in nesposobna oseba, čeprav še vedno živim pri mami. Da bi se preselil na svoje, za zdaj ne vidim nobenega razloga. Že zato ne, ker veliko potujem in sem vsaj 100 dni na leto od doma odsoten. V naslednjem letu imam načrt, da bom od doma odsoten vsaj 183 dni. Kadar ne potujem, veliko delam (tudi po 16 ur na dan, sobote in nedelje), da naredim čim več ur in grem lahko spet čim prej na potovanje. Ko nisem na potovanjih, hodim domov samo spat. Tako da trenutno res ne potrebujem svojega stanovanja ali hiše. V primeru, da dobim resno žensko, s katero bi si ustvaril družino, bi si pa na enem hribčku, nekje na samem, ob gozdu, naredil majhno leseno hiško," je Tomaž med drugim zapisal že pred leti. 

In še danes mu na spletu večkrat očitajo, da je "mamina maza". Sedaj pa je šel še korak dlje, ne le da živi pri starših, s starši je šel tudi na dopust in objavil vlog s križarjenja po Jadranu. A tokrat je bil odziv povsem drugačen, sledilcem se je zdelo zelo lepo, da je tokrat na potovanje peljal starše in nečaka.

Tako lepe besede so mu namenili na Youtubu:

"Zelo lepo, da ste s seboj vzeli tudi starša in nečake, res pohvalno."

"Izjemno, posebej zato, ker so z vami najožji družinski člani."

"Lepo, da si peljal tudi svoje sorodnike, starše s seboj na križarjenje."

Komentarjev 18
  • Toma 14:33 26.avgust 2023.

    Vidim Tomaž, da si vse ženete k srcu kot tudi jaz ki sem že blizu 60-ih. Ampak pri teh letih se človek že nekako sprijazni... Na prvi pogled mi ne manjka čisto nič razen kakšnega bolj atraktivnega pleha, ki pa ...prikaži več si ga lahko mimo grede privoščim, ampak nočem biti Balkancem podoben! Tudi sam biti ni tako slabo, če vidiš da praktično vsak zakon razpade!

  • indigokid 08:37 28.julij 2023.

    tip ma čist prav, čeprav mu manjka malo več globine, ker v svojih vlogih prehitro izpade kot kak kmet, ampak ne more vsak imet vsega pač ... je imel pa od nekdaj dost odfukan lajf, ne bi hotel bit na njegovem mestu :)

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:05 27.julij 2023.

    Njega nobene noče ne zato, ker živi pri starši, pač pa zato ker je zatežen sluzakar. Da je še vedno v mamam hotelu pa zakaj ne, v Italiji ni to nič čudnega.