Magazin > Bizarno
8612 ogledov

Spletna vojna: Bloger zakrvavel, Zvone Šeruga znorel!

Tomaž Gorec
"A si moram za slavo in uspeh dejansko kur** pripreti za vrata džipa?"

Spletna telenovela ali kdo tukaj zdaj joka? Na družabnih omrežjih sta se "udarila" svetovna popotnika Zvone Šeruga in Tomaž Gorec. Šerugi je šlo namreč v nos, da sledilce bolj zanima Tomaževa ureznina od britja, kot njegovo raziskovanje skritih kotičkov sveta. 

"Naj mi nekdo razloži, lepo prosim! - in mirne duše me spotoma lahko obdolžite tudi nevoščljivosti, čeprav se trenutno počutim predvsem trapasto. V Etiopiji sem, jagam ter jeb** se skozi najbolj bogu za ritjo kraje, spotoma pa fotografiram in z vami delim življenja in ljudi, za katere še sam komajda verjamem, da tudi v resnici obstajajo. Ampak obstajajo!! - in očitno mi veliko pomeni, da jih vsaj v drobnih delčkih doživljamo tudi skupaj. A se občasno - in zadnje čase vse pogosteje - sprašujem: zakaj, čemu, za koga? Ponovno včeraj - ne vem od kje se mi je pojavila objava intelektualca Tomaža Gorca: fotografija, videografija, popotništvo, bloger ...??? Kar je seveda lepo in hordi oboževalcev očitno hudo dopadljivo. Ampak človek se je zjutraj urezal pri britju, revež pač nima izkušenj. PROKLETO BRITJE je bila izjava za javnost in poleg seveda dokazna fotografija. V redu, ni problema, naj svojo bolečino podeli s svetom - a od kje zaboga 250 komentarjev sožalja, podpre in ljubezni do groba na dveh profilih sicer menda tudi mojstra za spletne storitve?? In kaj hudiča je narobe z mojimi objavami iz neke afriške jebe? Za katere dobim par komentarčkov in občasno celo kakih deset ali petnajst - ljudje dragi, a si moram za slavo in uspeh dejansko kur** pripreti za vrata džipa in krvava dejstva podeliti s svetom v intelektualni razmislek in dve uri pozornosti," se je na Facebooku jezil Šeruga. 

To je bil Tomažev pokroviteljski odgovor

Tomaž Gorec se je na Šrugove besede seveda odzval in prijazno dodal, da je Zvone sicer njegov idol že 30 let. Šerugi je odgovoril na svojem blogu in omenil, da dela dve ključni napaki. Prva naj bi bila ta, da ga moti, če gre nekomu bolje, kot drugo pa je izpostavil Zvonetov ego in zapisal, da dolžnost sledilcev na družabnih omrežjih ni, da ga kujejo v zvezde in všečkajo njegove objave. "Predlagam ti, da čim prej začneš razmišljati v smeri, da si ti tisti, ki moraš biti hvaležen sledilcem, ne oni tebi," je med drugim zapisal Gorec.

Glede na to, da je Tomaž tudi strokovnjak za optimizacijo spletnih strani, bi si morda kdo lahko mislil, da je bil njun spor le skrbno načrtovana marketinška poteza, a nam je Tomaž zagotovil, da temu ni tako in da se na tak nivo nikoli ne bi spustil. "Če bi to naredila načrtno, bi se to hitro razvedelo. Mogoče vse skupaj zveni otročje, a jaz sem le povedal svoje mnenje. Tukaj vsak zagovarja svoj prav. Nisem si sploh mislil, da bi s to svojo objavo o britju komu lahko stopil na žulj," zatrjuje Gorec. 

Komentarjev 7
  • Avatar Zala
    Zala 16:23 05.november 2019.

    Ah, Zvone ... ni več izvirnosti. Tvoj čas je minil. Uživaj za svojo dušo, ne za scoj tošl, če to sploh znaš.

  • dare326 10:32 05.november 2019.

    Zvone je poln samega sebe, hudoku...., tako, da mu je tudi kakšna potnica ušla s potovanja, nad njim so se pritoževale študentke na absolventskih izletih in se ne zaveda, da je njegov čas minil. Nekoč so bile njegove oddaje OK, ...prikaži več potem je šlo samo še za biznis. Verjetno mu gre zadnje čase slabo.

  • supreme 10:15 05.november 2019.

    Se mi zdi, da ta Gorenc ne razume kaj mu je hotu Seruga povedat..... In ja...da se urezes pri britju in prvo ka vzames v roke je telefon, da to slikas in potem objavis je idiotsko.