Magazin > VIP
3110 ogledov

On je Shakiri ukradel srce, prijatelji zaskrbljeni

Shakira instagram
Njeni prijatelji so zaskrbljeni.

Junija leta 2022 sta se po 11 letih skupnega življenja razšla pevka Shakira in nekdanji nogometaš Gerard Piqué. Shakira je to odkrila s pogledom v hladilnik, kjer so manjkala živila, ki jih Gerard ne mara. Čeprav so Shakiro od takrat povezovali s Tomom Cruisom in Lewisom Hamiltonom, se je od ločitve naprej posvečala sinovoma. Vse do sedaj.

Shakirino srce je nedavno ogrel britanski igralec Lucien Laviscount, ki ga poznamo iz priljubljene Netflixove serije Emily in Paris. Njeni prijatelji so zelo zaskrbljeni, saj domnevajo, da Lucienovi nameni niso čisti. "Shakira se obupno želi zaljubiti, toda njeni prijatelji so zaskrbljeni, ker se je Lucien počasi prebijal po lestvici slavnih, hodil je tudi z ženskami, ki so bile vse manj znane kot Shakira," je vir ekskluzivno povedal za Daily Mail. Vir je povedal tudi, da Shakira še ni prebolela Piquéja in da gre pri novem razmerju samo za maščevanje. 

Shakira | Avtor: Dailymail Dailymail

Pevka in 31-letnik sta skupaj sodelovala v Shakirinem novem videospotu Punteria, v katerem igralec zgoraj brez boža Shakiro po licu, kar je bil za mnoge namig, da se med njima nekaj razvija. 

Video, ki kar poka od strasti, si oglejte spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.