Magazin > VIP
7555 ogledov

Bill Gates prvič pokazal svojo novo partnerko

Paula Hurd, Bill Gates Profimedia
Pred tremi leti sta se po 27 letih zakona ločila Bill in Melinda Gates. Ustanovitelj Microsofta je zdaj spet srečno v zvezi.

Srce 68-letnika je osvojila osem let mlajša Paula Hurd, s katero se je pojavil na rdeči preprogi pred podelitvijo nagrad akademije Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

Bill in Paula naj bi bila v zvezi že od leta 2022. Paula je bila poročena z Markom Hurdom, direktorjem tehnološkega podjetja Oracle. Z njim je bila poročena do njegove smrti leta 2019. Zanj je bil usoden rak. 

Ločitev spremljale govorice

Ko se je razvedelo, da je Melinda zahtevala ločitev, so se v medijih pojavile različne govorice. Po poročanju časnika New York Times naj bi se Gates do žene na delovnih sestankih obnašal omalovažujoče. Šest zaposlenih je povedalo, da je Gates s svojim obnašanjem poskrbel za neprijetno ozračje. Poleg tega naj bi osvajal zaposlene pri Microsoftu in pri fundaciji, ki jo vodi skupaj z Melindo. 

Dan po objavi tega članka so mediji pisali, da so člani upravnega odbora pri Microsoftu leta 2019 sprožili preiskavo, saj so od ene od zaposlenih dobili pismo, v katerem je zapisala, da je imela z Gatesom večletno razmerje. Gates je še pred koncem preiskave odstopil kot član odbora.

Kaj je o ločitvi povedala Melinda, lahko preberete TUKAJ

 

Komentarjev 5
  • Toma 15:01 15.april 2024.

    Bemti, gredo leta! Kje je že njegov preprodani DOS?!

  • satir 13:59 15.april 2024.

    Je specializirana za digitalce, ni niti plehp... niti kešp...

  • Mir 13:42 15.april 2024.

    Prijatelj Epsteina.