Magazin > VIP
7058 ogledov

Melinda Gates spregovorila: Zato se je ločila od Billa Gatesa

bill gates, melinda gates Profimedia
Melinda Gates o koncu 27-letnega zakona s soustanoviteljem podjetja Microsoft, Billom Gatesom.

Melinda French Gates je v oddaji CBS This Morning spregovorila o razlogih za ločitev od Billa Gatesa, s katerim je bila poročena 27 let. Par, ki ima tri otroke, se je ločil leta 2021.

Med drugim je povedala, da koncu zakona ni botrovala "le ena stvar, ampak več stvari" in da z optimizmom zre v prihodnost. "Ni šlo le za en trenutek ali eno stvar, ki se je zgodila. Prišla sem do točke, ko sem spoznala, da ni bilo več zdravo ... da v to, kar sva imela, nisem več imela zaupanja," je povedala milijarderka in priznala, da so Billove povezave z obsojenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom škodile njuni zvezi. "Ni mi bilo všeč, da sta sestankovala, kar sem mu jasno povedala. Epstein je bil nagnusen, poosebljeno zlo. Imela sem nočne more." Tudi Gates je pozneje priznal, da povezave z Epsteinom obžaluje. 

Par je v izjavi za javnost, s katero sta svetu sporočila, da se razhajata, med drugim tudi povedala, da bosta še naprej skupaj vodila eno največjih dobrodelnih fundacij na svetu - Bill & Melinda Gates Foundation. Melinda je v intervjuju poudarila, da si želi "produktivnega delavnega odnosa" z nekdanjim možem. "Prijazna sva drug do drugega. 'Prijateljski' zame pomeni nekaj drugega, morda bo tak odnos prišel čez čas. Nekaj zdravljenja se mora še zgoditi. Zagotovo pa mu želim vse dobro," je še izjavila in dodala, da se veseli življenja in dela, ki jo čaka. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.