Šport > Nogomet
38 ogledov

Ancelotti potrdil, da želi zapustiti PSG

Ancelotti Beckham Lyon Paris Saint-Germain PSG Ligue 1 Francija naslov prvaka EPA
Carlo Ancelotti je za francosko televizijo potrdil, kar so mnogi napovedovali že nekaj časa, da se namreč želi preseliti iz Pariza.

Trener Paris Saint-Germaina (PSG) Carlo Ancelotti je potrdil to, kar je bila morda najslabše varovana "skrivnost" v nogometnem svetu. Italijanski trener je za televizijo Canal Plus France dejal, da želi zapustiti francosko prestolnico.

"Rad bi zapustil PSG. Še čakam na odgovor kluba, ker imam še veljavno pogodbo. Obstaja veliko opcij in Real Madrid je ena od njih," je končno potrdil "Cool Carlo".

Televizija BeIN Sport, ki ima tako kot novi prvaki Ligue 1 katarske lastnike, je že v nedeljo razkrila pogovore med Ancelottijem, predsednikom kluba Nasserjem Al-Khelaïfijem in športnim direktorjem Leonardom, po katerih je bogati šejk dejal, da je Italijanova želja po odhodu njegov problem, saj ima še veljavno pogodbo. 

Ista televizija je poročala tudi o tem, da je možni naslednik Ancelottija sedaj že nekdanji strateg Chelseaja Rafael Benítez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.