Magazin
111 ogledov

Aneta iz Survivorja popolnoma spremenjena

aneta Voyo
Aneta se je v oddaji Survivor: Na robu preživetja pokazala z novo barvo las in občutno krajšimi lasmi.

Aneta, Survivor | Avtor: Voyo Voyo
Klemen Bučan je v oddaji Survivor: Na robu preživetja gostil Aneto, ki je morala kot sedma tekmovalka zapustiti šov.  Miss športa 2006, manekenka in Playboyeva zajčica se je, odkar je prišla s Filipinov, močno spremenila. Sedaj nima več dolgih temnih las, ampak nosi krajšo pričesko, lase pa si je pobarvala na roza.

Ni mogla čez sebe

Klemen in Aneta sta seveda spregovorila tudi o Franku in Luki, ki sta po Anetinem mnenju revnim otrokom, ki so jih tekmovalci obiskali, ukradla čokoladico. Tudi sedaj, ko si je lahko ogledala posnetke, je mamica dveh otrok prepričana, da ta čokolada pod nobenim pogojem ne bi smela pristati v njihovem kampu, tudi če sta jo mladeniča res našla na tleh.

Na vprašanje, ali je bilo iz muhe vredno narediti slona in se zaradi čokoladice zameriti sotekmovalcem, je Aneta odgovorila: "Vredno ali ne. Jaz sem si ostala zvesta in na to sem ponosna. Saj sem se ugriznila v jezik, a mene je tukaj notri tiščalo, ponoči sem se zaradi tega zbujala. Nisem mogla čez sebe, saj sem želo čustvena. Žrlo me je.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.