Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Angelini Jolie sekira padla v med

Angelina Jolie Fame Flynet
Angelina Jolie postala obraz nove oglaševalske kampanje za Guerlain.

Angelina Jolie tokrat medije polni z vestjo, da je podpisala dobičkonosno pogodbo. Postala je obraz nove oglaševalske kampanje za parfum "Mon Guerlain“. Te priložnosti je igralka menda zelo vesela, ker je bil puder tega kozmetičnega koncerna najljubši puder njene pokojne mame Marcheline Bertrand .

Thierry Wasser, ki parfume meša za Guerlain, je tokrat navdih za dišavo, ki naj bi izražala bistvo žensk, iskal pri Angie. "Njene odločitve, njena čustva in njene sanje so izraz sodobne ženstvenosti,“ pravijo pri Guerlain.

Do podpisa pogodbe naj bi sicer prišlo že decembra 2015, skoraj leto dni pred ločitvijo od Brada Pitta, ki igralki ni prinesla pozitivne "reklame“. Ona je bila namreč tista, ki je začela ločitveno vojno, saj je trdila, da je njen mož nasilen do otrok. Brad je poskušal ženo po sodni poti prepričati, naj podrobnosti procesa ne razkriva javnosti, a je Angelina to sprva zavrnila. Ko pa je Brad nastopil na podelitvi zlatih globusov in je Joliejeva videla, kakšno podporo ima v Hollywoodu, si je premislila. Več o paniki, ki naj bi jo zgrabila po zlatih globusih, lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.