Šport > Nogomet
79 ogledov

Delamea podaljšal, Baskera in Čale odšla

Tavares Delamea Mlinar Olimpija Ljubljana Maribor Celje Arena Petrol superpokal SPS/nkolimpija.si
Slovenski nogometni prvak Olimpija Ljubljana je z branilcem Antoniom Delameo Mlinarjem podaljšal pogodbo za tri leta, Rok Baskera in Hrvoje Čale pa sta sporazumno prekinila sodelovanje.

Branilec Antonio Delamea Mlinar pri Olimpiji ostaja do 31. maja 2019. Od leta 2011 je za zeleno-bele zbral 76 nastopov in vpisal tri gole in dve podaji.

"Podaljšanje pogodbe z Olimpijo mi v prvi vrsti predstavlja veliko čast in obenem odgovornost, saj se zavedam, da zastopam barve eminentnega kluba. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujem klubskemu vodstvu, še posebej predsedniku Milanu Mandariću, ki so pokazali veliko željo in zaupanje v moje zmožnosti. Obljubljam jim, tako kot vsem našim navijačem, da bom tudi v prihodnje z vsem srcem in dušo dajal vse za zeleno-beli dres. Po številnih zdravstvenih nevšečnostih sem se v minuli sezoni vrnil še močnejši, zato sem toliko bolj prepričan, da bom v prihodnje prispeval še večji delež k uspehom moštva," je ob podaljšanju zvestobe zmajem povedal Delamea Mlinar.

Rok Baskera je v Olimpijo prišel v sezoni 2012/2013 in za zeleno-bele na 46 prvoligaških tekmah dosegel en zadetek, v času igranja za zmaje pa je imel precej nesreče s poškodbami. Hrvoje Čale je edinega ljubljanskega prvoligaša okrepil lani decembra ter odigral 13 tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.