Avto
56 ogledov

103 slovenski quasquai na pregled

Nissan qashqai Andrej Leban
Pri Nissanovem stalnem nadzoru kakovosti vozila je bila ugotovljena težava z volanom na vozilu Qashqai, Qashqai+2 in NV200. Nissan bo po svetu vpoklical okoli 51 tisoč omenjenih modelov, v Sloveniji so taka vozila 103.

Nissan je pri stalnem nadzoru kakovosti vozila ugotovil , da obstaja možnost, da ogrodje volana, ki je povezano z volanskim drogom, nima ustrezne trdnosti.

V primeru večjih obremenitev (kot so med običajnim upravljanjem), se lahko ogrodje volana loči od volanskega droga. Nissan izvaja prostovoljno kampanjo vpoklica na vozilu Qashqai, Qashqai+2 in NV200 na približno 51.000 vozilih v Afriki, Evropi, Latinski Ameriki, Karibih in Oceanskih tržiščih. Število prizadetih volanov, ki so potrebni za zamenjavo, je približno 600. Nissan ni seznanjen z nobenimi nesrečami ali poškodbami, ki so povezane s tem vprašanjem.

Na slovenskem trgu bo na pregled povabljenih 103 vozil, ki spadajo v skupino potencialno prizadetih vozil. Strošek pregleda in morebitnega popravila nosi Nissan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.