Avto
88 ogledov

Akrapovičeva zvezda bo audi R18 e-tron quattro

Audi R18 e-tron quattro Audi
Na bližnjem avtosalonu v Parizu bo svoje novosti pokazalo tudi slovensko podjetje Akrapovič, znano po izpušnih sistemih.

Akrapovičeva ponudba športnih izpušnih sistemov »aftermarket« krasijo najboljše svetovne avtomobile, kot so audi, BMW, mercedes-benz, porsche in lamborghini,... Kar nekaj teh izpušnih sistemov bo na ogled tudi na avtosalonu v Parizu, vključno z novim sistemom iz linije Evolution za najnovejšo različico BMW M6.

Na razstavi bodo na ogled tudi posamezni avtomobili, opremljeni z Akrapovičevimi izpušnimi sistemi. Najvidnejši med njimi bo vsekakor izjemni Audi R18 e-tron quattro, ki tekmuje v razredu LMP1 svetovnega vzdržljivostnega prvenstva FIA in ki je blestel na letošnji dirki za 24 ur Le Mansa. Opremljen je z izpušnim sistemom, ki ga je podjetje razvilo posebej zanj in mu tako pomagalo doseči to pomembno zmago.

"Kot uradni partner ekipe Audi Sport smo ponosni, da bo na naše razstavno mesto obiskal tudi dirkač Benoit Treluyér (zmagovalec dirke za 24 ur Le Mansa v sezonah 2011 in 2012)," še sporočajo iz Akrapoviča.

Komentarjev 2
  • Vasja-Vasko Drzak 20:12 23.november 2012.

    jah sedaj mu pa čimveč davkov pa ostalga sranja nakopičit da bo proizvodnjo čimprej preselil v tujino,ne bi bil prvi!!

  • rogixl 08:45 26.september 2012.

    Kapo dol. Tako se dela.