Avto
17 ogledov

Američani spet hrumeli po Ljubljani

1/66
Žurnal24 main
V organizaciji V8 Cluba Slovenija je v Ljubljani konec prejšnjega tedna potekalo že peto srečanje ljubiteljev ameriških vozil (All American Car Meeting), ki je postreglo z več kot 150 ameriškimi vozili na kupu.
Organizatorjem je vreme prizaneslo, sobotno poziranje v BTC-ju pa je na srečanje privabilo okoli 4.000 radovednežev. Ti so imeli kaj videti. Izpostavimo oldsmobile letnik 1949, shelby cobri, buick wild cat in številne zanimive vane, poltovornjake, cadillace, mustange in druge, ki so se v Slovenijo pripeljali iz osmih različnih držav (poleg Slovenije še Hrvaška, Italija, Nemčija, Avstrija, Madžarska, Slovaška in Finska). Popoldansko dogajanje so popestrile striptizete in rockabilly glasba. V nedeljo je sledila krožna vožnja po ljubljani. Glavna nagrada – best of show – je pripadla atraktivnemu custom made chevrolet pick-upu letnik 1954, ki se je pripeljal iz Zagreba. Nagrada long distance je pripadla udeležencu, ki se je pripeljal celo iz Finske.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.