Avto
26 ogledov

Bi verjeli, da so ga tako popravili?

Uničeni avtomobil
1/20
Facebook
Škoda yeti se je zaril globoko pod tovornjak. K sreči so jo vsi potniki odnesli le s praskami, avtomobil pa bi bil po vrednotenju slovenskih zavarovalnic gotovo ocenjen kot "totalka", s katere bi pobrali kvečjemu kakšen rezervni del. A mojstri so yetija popravili, da je kot nov. Preverite.

Veliko volje in časa so morali imeti v ruski mehanični delavnici, da so se sploh lotili uničenega yetija. Z zveriženo levo polovico avtomobila, zvito karoserijo in streho v obliki harmonike ... A mojstri so zagrizli v delo, odstranili in zamenjali vse uničene sestavne dele s streho vred, odstranili tapecarijo, avtomobil ponovno naravnali, pobarvali z zaščito in vrnili izolacijo. Na roko jim je šlo dejstvo, da je ostal motorni del bolj ali manj cel.

Kako je potekal postopek, si oglejte v GALERIJI

Po končnem lakiranju bi težko verjeli, da gre za isto vozilo, čeprav zaradi posledic silovitega trka avtomobil verjetno ne bo nikoli več tako samozavestno napadal ovinkov. Zato naš nasvet: ne kupite ga, če ga boste videli v oglasniku.

Komentarjev 4
  • Ronald Reagan 22:25 13.november 2012.

    In takšen drek potem nekomu prodajo

  • Bizgec 11:41 13.november 2012.

    V videu: primerjava dveh focusov. Avto sive barve je v svoji zgodovini prezivel celno trcenje, bil oznacen za totalko in potem poceni "popravljen".

  • Bizgec 11:40 13.november 2012.

    http://www.youtube.com/watch?v=yjxM9chAe1k