Avto
1469 ogledov

Francoski prestiž zdaj tudi v Mariboru

DS7 MatijaJanežič
Znamka DS je odprla nov salon, zdaj bodo njeni premijski avti in storitve na razpolago tudi v Mariboru.

Znamka vozil DS je odprla nov salon vozil DS tudi v Mariboru. To predstavlja pomemben mejnik za blagovno znamko DS na slovenskem trgu. Razširitev prisotnosti bo omogočila strankam tudi iz Štajerske in okoliških regij dostop do ponudbe vozil DS ter servisiranja.

Nov salon bo omogočal kupcem, da si ogledajo in preizkusijo svoje vozilo, ga prilagodijo svojim potrebam in vstopijo v svet francoske elegance in tehnologije. 

DS 9 | Avtor: MatijaJanežič MatijaJanežič

Iztok Podobnik, direktor poslovne enote Emil Frey Avtocenter v Mariboru, jeob tem poudaril: "Otvoritev salona vozil DS v Mariboru predstavlja izjemen korak za znamko DS v Sloveniji. V skladu z vizijo blagovne znamke, ki stremi k ustvarjanju izkušnje, ki presega pričakovanja, bo novi salon v Mariboru predstavljal prostor, kjer stranke lahko odkrijejo, prilagodijo in preizkusijo svoje vozilo. Vsak nakup ali servisiranje vozila DS bo tako postalo nepozabno doživetje, ki bo strankam zagotovilo izjemno zadovoljstvo in užitek v lastništvu teh vrhunskih avtomobilov.Ključna prednost za naše stranke pa je, da imajo pri nas na voljo celostno storitev vse od hitrega servisa, kleparsko-ličarskih storitev, vulkanizerstva, tehničnih pregledov in avtopralnice. Tako naši izkušeni tehniški strokovnjaki skrbijo za brezhibno delovanje vozil DS."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.