Avto
28 ogledov

Hibrid med Renaultom in Dacio

1/12
Žurnal24 main
Renault je objavil nekaj fotografij zanimivega koncepta, ki je narejen na osnovi sandera stepway in je prikazan na avtomobilskem salonu v brazilskem Sao Paulu.

Za razvoj koncepta renault sandero stepway je odgovorna brazilska podružnica Renaulta. Posebna različica je estetsko bolj privlačna od standardne dacie stepway. Gre za najavo prenovljene različice stepwaya, ki naj bi na trg prispela prihodnje leto. Nove so kombinacije barv, zanimiva je oblika platišč in še nekaterih drugih detajlov, ki bi znale krasiti prenovljeno dacio stepway. Za pogon skrbi 1,6-litrski bencinski 16v motor, ki je kombiniran s petstopenjskim ročnim menjalnikom.

Tudi sandero stepway GT line
Obiskovalcem avtomobilskega salona v Sao Paolu pa je na ogled tudi atraktivna športna različica sandera stepway GT line, ki ima 1.6i 16V motor moči 79 kW/107 KM. V paketu GT line je drugačen aero body kit (drugačni odbijači, prednji spojler, pragovi, zadnji strešni spojler in zadnji difuzor), paket 15-palčnih aluminijastih platišč, usnjen volan in ročica menjalnika, meglenki, novi sedeži z rdečimi šivi in oznake GT line.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.